Rio de Janeiro, Brasilien, 23 december 2021, Chainwire

Tillväxten av GameFi-marknaden inom kryptoekosystemet har sett en enorm tillväxt under det senaste året och visar alla tecken på en uppåtgående bana i den kommande framtiden. Som sådan, Elfinriket, ett av de mest lovande projekten i play-to-earn-området har rapporterat en framgångsrik stängning av sin privata och strategiska försäljningsrunda med en finansiering på $5,25 miljoner.

En kohort av högklassiga investerare deltog i denna finansieringsrunda ledd av Binance Labs, såväl som strategiska bidrag från nyckelspelare som Alameda Research och anmärkningsvärda skrå som Merit Circle, GGG och Bayz.

Elfin Kingdom är en unik play-to-earn-plattform som sömlöst smälter samman de bästa tillämpningarna av DeFi (decentraliserad finans) och GameFi till en spelmetavers.

I Elfin Kingdom har användare möjlighet att fånga Elfins på deras magnifika resor. Det finns flera typer av elfiner med olika egenskaper och färdigheter, och spelare kan mata, slåss och bryta dem för att ändra deras form och förmågor för att nå högre nivåer.

Föra finansiell utbildning till massorna

Med ett starkt fokus på latinamerikanska och sydostasiatiska ekonomier, strävar Elfin Kingdom efter att göra finansiell utbildning mindre skrämmande och lättare att förstå för massorna genom sin roliga och interaktiva spelmodell, samtidigt som det ger möjligheter för användare att komplettera sina inkomster.

Plattformen är för närvarande byggd på Binance Smart Chain-nätverket (BSC) och har planer på att integreras med andra nätverk med hög genomströmning och låga transaktionsavgifter som Solana inom en snar framtid.

Säger Juan Ibagon, VD, Elfin Kingdom: “Vi befinner oss i ett spännande skede av blockchain-teknik där P2E-spel nu ger ett livskraftigt karriäralternativ för miljontals användare över hela världen. Vårt team är mycket övertygat om att denna investeringsrunda kommer att hjälpa oss att snabbt skala vår plattform och påskynda våra planer för att gå till marknaden, samtidigt som det påverkar livet för människor i utvecklingsekonomier positivt.”

Brad Lim, investeringsdirektör för Binance Labs, sa: “Elfin Kingdom är ett GameFi-projekt med enorm potential. Elfin Kingdom introducerar en ny form av GameFi, som kombineras med DeFi; så småningom kan spelare satsa partnerskapade DeFi-projekttokens i spelen för extra förmåner. Vi tror att Elfin Kingdom kan tillföra en “free to play”-modell till den här branschen.”

Elfin Kingdom planerar att gå live under första kvartalet 2022.

Om Elfin Kingdom

Elfin Kingdom är ett GameFi-projekt som kombinerar decentraliserad odling av finansiell avkastning och icke-fungibla tokens med spelifierade element i en play-to-earn-plattform som låter användare samla, slåss och farma för att tjäna mer med sin krypto.

I Elfin Kingdom väljer spelarna sina egna roller och bestämmer hur de ska dra nytta av alla de möjligheter som finns. Genom ett inbyggt banksystem kan varje roll maximera sina intäkter med en smart strategi.

Hemsida | Twitter | Telegram | Disharmoni

Kontakter

Marknadschef

Source link