Ellipsis Finance, stablecoin exchange stödd av Binance Smart Chain (BSC), har ingått ett partnerskap med OpenOcean.

OpenOcean (OOE) är en populär CEX- och DEX-aggregatplattform med stöd av Binance. Partnerskapet, enligt till rapporter, kommer att leva upp stablecoin-byte. OpenOcean är den första helt decentraliserade aggregatplattformen som finns tillgänglig idag. Intressant är att det är välkänt för att samla både CeFi- och DeFi-plattformar. Därför, se till att kryptohandlare alltid har obegränsad tillgång till de bästa priserna.

OpenOcean avslöjade också nyligen detaljer för att lansera dess efterlängtade OOE-tokens. OOE-token kommer också att fungera som en styrningstoken. Det kommer att ge innehavare rösträtt, tjäna som säkerhet för utlåningsändamål, underlätta likviditetsbrytning, lägre gasavgifter etc.

Mer om partnerskapet

Partnerskapet med Ellipsis Finance är ett steg i rätt riktning för aggregatorplattformen. Med Ellipsis är det nu möjligt att byta ut stablecoin. Partnerskapet har också samlat uppskattningsvis 2,9 miljarder dollar i likviditet på OpenOcean.

Samtidigt som det underlättar byte av stallmynt, kommer användarna också att få lägre avgifter, minskad glidning och bättre prissättning.

Mer om OpenOcean

OpenOcean har avslöjat detaljer om några av sina höga planer.

Börjar med dess föreslagen OOE-tokenlansering. Lanseringen förväntas underlätta planerna för att skapa en miljö full av fördelar för alla (CeFi och DeFi inklusive). Det har också avslöjat planer på att lansera försäkringstjänster, kedjestöd, allmänna kapitalförvaltningstjänster, avkastningsproduktutlåning etc.

OpenOcean (OOE) stöds också av flera toppspelare i kryptorummet. Några av dem inkluderar topp krypto utbyte Binance, LD Capital, Multicoin Capital, CMS, Tron Foundation, DAO Maker, etc.

OpenOcean och BakerySwap-handelskampanj

DEX- och CEX-aggregatplattformen nyligen avslutad en handelskampanj med BakerySwap. Cirka 3 800 dollar i BAKE-tokens distribuerades under kampanjen. Kampanjen började den 16 april och slutade den 22 april 2021. Dessutom tilldelades belöningar baserat på användarnas totala handelsvolym på OpenOcean.

Deltagarna var tvungna att handla minst BAKE-, PET- eller SOCCER-symboler på $ 5 för OpenOcean Classic eller PRO Beta-plattformen för att vara berättigade att vinna.

Gå också med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptovalutan och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link