Populära blockchain-plattform Elrond har meddelat en strategisk integration av sina tillgångar på den populära kundanpassade betalningsplattformen Fuse Network.

Elrond (ERD) kryptotillgångar kommer nu att vara tillgängliga i säkringsnätverket och kan användas för betalningar, incitament och till och med lojalitetsprojekt. För att underlätta sömlös integration av betalningssystem driver anpassningsbara betalningsnätverk Fuse en storbok. Ledningen är utrustad med ett intuitivt gränssnitt som gör det möjligt att anpassa betalningssystem. Samt användning av symboler för betalningar eller som incitament och belöningar.

Detaljer om integrationen

Detta partnerskap är en välkommen utveckling för Elrond. För tillfället ligger prioriteringen på en smidig integration av Elrond Mainnet med Fuse Network. I grund och botten kommer detta att göra det möjligt för Elrond-kryptotillgångar att vara tillgängliga på Fuse-mobilappen. Därefter gör det möjligt för användare att hantera incitament, personaliserade belöningar, betalning bland flera andra betalningsrelaterade funktioner. Detta inkluderar betalningar som involverar eGLD, BUSD och alla andra kryptokoder som är listade på Elrond-mainnet.

Elrond vidare bekräftad integrationen på Twitter.

Talar om integration, Beniamin Mincu, påpekade att Fuse Network-produktpaketet förenklar blockchainprocesser. Därigenom gör det möjligt för den genomsnittliga personen att använda sig av blockchain-teknik. Mincu tillade vidare att ”denna typ av användarupplevelse kan vara en kraftfull katalysator för Elrond-kryptotillgångar som kan användas […] dagligen.” För de oinformerade är Beniamin Mincu VD för Elrond.

Fuse Network är känt för sin snabba och billiga kryptotransaktion över blockchain och driver en offentlig huvudbok med ett intuitivt gränssnitt. Med Fuse Studio kan intresserade personer skapa ett incitamentssystem med befintliga tillgångar. Fuse Wallet å andra sidan ger sömlös onboardingupplevelse, verifiering i realtid såväl som förstklassig kundsupport.

Säkring används för närvarande i flera betalningsscenarier i Spanien, Sydafrika och Indonesien. Många tankekurser tror att det kan vara användbart för att leva upp den mycket undersökta lösningen Universal Basic Income.

Mark Smargon, VD för Fuse påpekade att “Elrond-infrastrukturen och säkringsnätverket och UX kompletterar varandra för att bilda en kraftfull uppsättning av betalningsinstrument”. Smargon, tillade vidare att båda plattformarna i huvudsak är upptagna med att underlätta den globala antagandet av dess verktygssats.

Om Elrond and Fuse Network

Elrond är en Proof-of-Stake (PoS) blockchain-plattform som vill bli en viktig aktör i den tillåtna, gränsöverskridande internetekonomin. Dessutom skryter Elrond av att kunna genomföra cirka 10 000 transaktioner per sekund (TPS) till försumbar kostnad med 5-sekunders latens.

Fuse Network är å andra sidan skräddarsydda för att driva dagliga betalningar med det enda kravet som krävs är att äga en telefon. Det fungerar som ett billigt substitut för konventionella kontant- eller kontantlösa transaktioner. Plattformen underlättar också betaltjänster, lojalitetsverksamhet etc. Fuse Network tar ut en fast avgift på 1 cent ($ 0,01) per transaktion. Bortsett från detta är det lätt att använda och därigenom underlättas global adoption.

Elrond integrerade nyligen fiat-till-kryptoplattform MoonPay. Plattformen stärkte också nyligen sin partnerskap med bandprotokoll.

Source link