Elrond har varit ett av de mest lönsamma altcoinerna att hålla 2020. Vi har sett ett av de största rallyerna i Elrond-priset i år där det växte med mer än 10X.

När leveransgraden justerades och Elrond fick sitt namn till Elrond Gold såg vi en ny rally från det låga priset på $ 6,00 till $ 42,00. Elrond-tåget är ostoppbart. Elrond är en blockchain på internetskala. Det är en mycket skalbar, säker och snabb blockchain-plattform för distribuerade appar, företagsanvändningsfall och den nya internetekonomin.

Elrond använder adaptiv tillståndsskärning vilket gör den mycket skalbar. Den är byggd på bevis på stake consensus vilket gör den mycket säker och införandet av WASM VM-motorn gör det utvecklarvänligt.

Maiar Launch

Maiar

En digital plånbok som heter Maiar, byggd med hjälp av Elrond-nätverket, kommer att lanseras den 31st Januari 2021. Denna plånbok fungerar som en global betalningsapp där du kan styra dina egna pengar och vara din egen bank. Den har flera funktioner som:

  1. Sömlös ombordstigning
  2. Herotaggar
  3. Sociala betalningar
  4. Nyheter och Daily Digest
  5. Progressiv säkerhet
  6. Flera mynt
  7. Tjäna och satsa
  8. Icke-vårdnadshavare

Du kan skapa din Maiar-plånbok var som helst utan att behöva komma ihåg ett användarnamn, lösenord eller fras. Denna plånbok kommer att länkas direkt till ditt telefonnummer. Att skicka pengar blir lika enkelt som att skicka ett meddelande.

Med den här kommande lanseringen, EGLD ser bra ut i grunden. Låt oss nu utföra en teknisk analys av EGLD för att förutsäga priset.

EGLD – Prisförutsägelse

EGLD

EGLD närmar sig för närvarande motståndet på 41,76 $, vilket är på fibnivå 1. Om EGLD lyckas bryta motståndet och vända det för att stödja, kan vi börja se ett steg mot fibnivåer 1.618 och 2.618 till $ 55.36 respektive $ 77.38. Underlåtenhet att bryta motståndet till 41,76 $ kan leda till en nedgång mot $ 37,05, $ 31,23 och $ 25,63.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link