Blockchain-spelet Age of Rust (AoR) som drivs av Enjin är startat den 19 mars 2021. Enligt spelutvecklaren SpacePirate kommer Beta för säsong 1 där spelare kan vinna kryptobeloppar värda $ 1 Mn snart tillgängliga för nedladdning på Steam. Steam-önskelistan för spelet är officiellt öppen och spelarna kommer att behöva jaga kryptobounties i den vidsträckta omfattningen av 250 000 kvadratkilometer digitalt universum.

Enligt SpacePirates officiella Medium-kanal måste spelarna utforska tre uppdrag. De tre uppdragen är – övergivna rymdstationer, ruiner och mystiska grottor i avlägsna världar. När spelarna utvecklas kommer de att låsa upp pussel och vinna blockchain-belöningar. Dessutom kommer varje spelare att ha lika möjligheter att vinna 20 BTC-belöningar i slutet av de tre säsongerna. Dessutom finns det en möjlighet att vinna ytterligare 4 BTC och 370 000 Enjin-mynt.

Säsong 1 skatter

När säsong 1 tappar kommer skattejakten att vara en fortsättning på SpacePirate Text Adventure som släpptes i januari 2018 med ett 4 BTC-pris. Tillsammans med de 4 BTC från textäventyret kommer ytterligare 20 BTC att inkluderas i skattjakten. Dessutom kommer säsong 1 också att ha 3 CryptoSkull-nycklar. Dessa nycklar kommer att ha 10 000 Enjin-mynt inuti dem.

En spelare kan gå med i Steam-önskelistan för spelet och de kommer att få meddelandet när spelet är tillgängligt. Dessutom kan spelarna ladda ner Age of Rust till en kostnad av $ 14,99 och utforska ett landskap på 250 000 kvadratkilometer. Denna nedladdningskostnad inkluderar 40 timmars spel.

Dessutom kan spelarna spela de grundläggande spelen utan några tokens. Men för att spela det grundläggande spelet måste de länka Enjin-plånboken till spelet. För att få tillgång till pussel på högre nivå där högre belöningar är möjliga men det krävs tokens. De nödvändiga tokens är Mission Tokens och Rustbits. Dessutom finns 10 uppdragstecken tillgängliga på Enjin Marketplace eller Opensea.

En beta med mycket att erbjuda

Age of Rust-universum har utvecklats med samma verktyg som används för att utveckla AAA-spel som Call of Duty. Bortsett från det kommer det också med minispelutmaningar som ger spelet spänd action och mysterium.

Enjin Age of Rust MFT

Enjin präglade MFT-symbolen Age of Rust och gav den bort till tidiga Enjin-adopterare. Det kallas en Multiverse Founders-token och skiljer sig från Age of Rust crowdfund-projektets grundare-token. Projektets grundare token heter Origin token och SpacePirate Games prydde dem.

Age of Rust MFT

Källa: Ageofrust.com

Om en spelare äger en Enjin AoR MFT-token kan han ha tidig tillgång till AoR Beta. Dessutom kommer han och Origin tokeninnehavare att ha särskild nivååtkomst under säsong 3.

ENJ Pris

Efter att ha godkänts för användning av Japaniskt tillsynsorgan för kryptovaluta JVCEA, ENJ-priset har ökat med över 76%. Vid tidpunkten för pressen handlas ENJ-token nära 0,407 dollar och håller på att närma sig hela tiden på $ 0,4646.

Det är därför vi tror att Enjin (ENJ) är ett projekt som har en enorm potential.

Source link