Enjin, skaparen av Microsoft NFT, meddelade tidig tillgång till sin gasfria blockkedja med namnet JumpNet. Enligt pressmeddelandet som delas med Altcoin Buzz stöder JumpNet gratis prägling och transaktion av NFT. Som ett resultat flyttar projekt till JumpNet så snabbt som möjligt. Under de senaste två veckorna av lanseringen har JumpNet lockat till sig mer än 50 NFT-projekt. Denna lista innehåller NFT-projekt som Microsoft, Binance, Kriptomat, OKEx, BlockDown, Lost Relics, The Six Dragons och MetaverseMe.

JumpNet är en höghastighetsbevisskedja. Det fungerar som en plattform för NFT-skapare att prägla och handla NFT utan gaskostnader. Enligt Enjin är JumpNet en energieffektiv blockchain som lovar att använda 99,99% mindre energi än Ethereum. Med JumpNet kan projekt starta miljövänliga NFT: er. Som ett bevis på myndighets blockchain är det utformat för att kunna köras på fyra noder. Dessa noder förbrukar 30.000.000 watt per år.

Effektivt kommer Enjin Ecosystem-skapare att kunna prägla NFT på JumpNet genom att bara konsumera ~ 0,000002 av elen som förbrukas i Ethereum blockchain. Detta markerar en viktig teknisk milstolpe i Enjins plan för att möjliggöra kolneutrala NFT år 2030.

Vem hoppade på JumpNet?

JumpNet är en privat version av Ethereum blockchain. Den använder ProA of Authority (PoA) -metoden för konsensus och möjliggör omedelbara, säkra och gasfria transaktioner. Genom att samarbeta med betrodda företag planerar Enjin att lägga till fler noder i Jumpnet.

Microsoft och JumpNet

Microsoft släppte nyligen ett nytt märke med Azure Heros-badgers med JumpNet. Nästan 7 000 NFT-enheter distribuerades via Beam QR-koder.

GameTalkTalk och JumpNet

Socialt medieföretag Ludena Protocols sociala spel GameTalkTalk möjliggjorde prägling av NFT med Jumpnet. Rapporter säger att den sociala spelappen för närvarande har tre miljoner användare.

”Genom nära samarbete med Enjin lyckades vi med det koldioxidneutrala NFT-livscykeltestet på JumpNet, som var det snabbaste i Korea. Tack vare JumpNet kan vår NFT-färdplan, inklusive Ludena Worlds Metaverse och avatar Luna, nu implementeras snabbt utan gasavgifter, säger Joshua Kim, VD för Ludena Protocol.

Börser och JumpNet

Utbyten som Binance använder också JumpNet. Användarna får redan Binance Hoodies, NFT: erna byggda med JumpNet. Ägarna till dessa NFT kan bära dem i tre spel – Lost Relics, MyMetaverse och Forest Knight.

Team Enjin arbetar också Efinity, den andra skalningslösningen vilket kommer att ytterligare öka stödet för NFT. Efinity är byggt med Polkadot och hjälper projekt att skapa en verkligt fri, global digital ekonomi.

ENJ Pris

Under det senaste året, ENJ-priset har ökat över 2434,6% och har registrerat en ny rekordhög nivå på $ 3,94.

Source link