Enjin, blockchain-plattform och skapare av ERC-1155 non-fungible token (NFT) -standarden, har sett priset på sin token, ENJ, njut av en hälsosam värdestegring efter att JumpNet lanserades. JumpNet är en ny lösning som fokuserar på att demokratisera NFT samt att utrota ETH-gasavgifter.

Genom att meddela den nya funktionen via sitt officiella Twitter-konto noterade Enjin att JumpNet skulle göra det möjligt för användare att skapa NFT: er med ENJ och skicka dem till andra användare utan att behöva oroa sig för ETH-gasavgifter.

Det nya initiativet presenterades i linje med blockchain-plattformens uppdrag för att hantera de stigande gasavgifterna på Ethereum-nätverket. Förutom att också lösa användarnas frågor angående tillgänglighet samt interoperabilitet.

“Enjins vision är att bygga ett skalbart, kedjekopplat tokenätverk som skulle göra att skapa, använda och handla NFT: er mycket mer tillgängliga, prisvärda och snabbare och därigenom öka volymen för handel och adoption avsevärt,” plattformen noterade.

Vad är JumpNet?

I synnerhet är JumpNet ett nätverk som arbetar på en PoA-samförståndsmekanism. Det är en överbryggning lösning vilket skulle öka stödet för NFT samtidigt som dyra gasavgifter elimineras.

JumpNet har alla kärnmekaniker som är nödvändiga för en fantastisk blockchain-upplevelse. Dessa mekaniker inkluderar att kunna flytta Enjin Coin (ENJ) från Ethereum till JumpNet, skicka och ta emot ERC-1155 tokens och ENJ gratis, mynt och handel ERC-1155 tokens gratis, distribuera ERC-1155 tokens och ENJ via QR-koder för gratis och möjligheten att automatiskt distribuera ERC-1155 tokens från ditt spel eller din app gratis.

JumpNet kommer också att stödja Efinity, som fokuserar på att tillåta användare av olika blockkedjor att enkelt flytta sina tokens genom att använda pålitliga överbryggande smarta kontrakt.

Enligt Witek Radomski, Enjin CTO, detta initiativ gör det möjligt för användare och utvecklare att ansluta enklare och erbjuda premiumupplevelser utan dyra gasavgifter. Detta kommer alltid att öka antagandet.

ENJ Pris

Dagen innan JumpNet lanserades handlade ENJ till cirka 2,50 dollar. Sedan dess nådde myntet en ny rekordhög nivå på $ 3,94 den 9 april 2021. ENJ har svalnat lite men är fortfarande handel till $ 3,00. Myntet har ökat med 29% under de senaste sju dagarna.

Coinbase-listor Enjin Coin (ENJ)

I en annan utveckling har populära kryptobörser Coinbase Lagt till stöd för Enjin Coin (ENJ) bland andra digitala tillgångar, så att användare nu kan köpa, sälja, konvertera, skicka, ta emot eller lagra token.

Enligt Coinbase listades ENJ som ett resultat av hög efterfrågan på token från börsens användare. Det noterade att Ethereum-token gör det enkelt för privatpersoner, företag och varumärken att använda icke-fungibla tokens (NFT).

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link