Enjin och MetaverseMe samarbetar för att skapa en nästa generations spelupplevelse för modeentusiaster. Enligt det officiella pressmeddelandet kommer partnerskapet att skapa en rad handelsbara icke-fungibla tokens (NFT) på Ethereum blockchain. Dessa Enjin-drivna NFT: er kommer att representera kläder för Metaverse-användarnas avatarer. Dessutom kan användarnas digitala avatarer bära dessa mode-NFT i MetaverseMe-appen.

Medan Enjin kommer att vara värd för dessa NFT: er kommer MetaverseMe App att hjälpa till att visualisera dessa NFT: er från och med 23 februari. Med hjälp av appen kan användarna ta selfies, skapa anpassade hyperrealistiska avatarer och få dem att interagera i en verklig miljö. Dessutom ägs dessa modevaror bevisligen av användarna. Det beror på att Ethereum-blockkedjan registrerar ägaruppgifterna.

Skapar uppslukande upplevelse

Enligt Martyn Hughes, grundare av MetaverseMe, kommer alla snart att känna igen blockchain som värdets internet för att ge uppslukande upplevelser. Dessutom kommer användarna att ta sina tillgångar över olika spel och appar fritt. Det här kommer att revolutionerar den digitala ekonomin.

Enjins vd Maxim Blagov tillägger att genom att kombinera blockchain-teknik och förstärkt verklighet kommer användarna att kunna gå upp på hela internet.

Högt fungerande NFT: er

Den första NFT-samlingen som kommer att lanseras av partnerskapet är Pluriform. I grund och botten är Pluriform en befintlig samling av begränsade modeobjekt och MetaverseMe kommer att anta det. Dessa har skapats på ett samarbetat sätt av Enjin, Atari, MetaverseMe och The Fabricant.

Samlingen kommer att finnas tillgänglig mellan 23 februari och 28 februari. Därefter inträffar de osålda NFT: erna. Dessutom kommer detta att garantera samlingens unika egenskaper.
Användarna kan bära modelinjen Pluriform i MetaverseMes augmented reality-läge. Dessutom kan användarna flytta dessa unikt knappa NFT till virtuella världar som Minecraft, The Six Dragons och KickOff Evolution.

Värde värda partnerskap

Enjin samarbetade med Atari i december 2020. Imponerande hanterar Atari en uttömmande portfölj med mer än 200 klassspel. Dessutom arbetar The Fabricant med design för Puma, AAPE, Adidas och mer.

Nyligen används Enjins NFT-ramverk av stora varumärken som Atari. Som ett resultat förblir nu över 10 miljoner Enjin Coin (ENJ) låsta i de NFT som används av dessa märken.

ENJ Pris

Under de senaste 14 dagarna har ENJ-token pumpat över 136%. Vid tidpunkten för pressen handlas token drygt 0,3978 dollar.

Det är därför vi tror det ENJ har en enorm potential.

Source link