Kaunas, Litauen, 17 december 2021, Chainwire

För att utöka play-to-earn (P2E) och Metaverse till djup som sällan har utforskats, förbereder ERTHA att lansera sin IDO på tre olika spelstartplattor mellan den 19:e och den 21:a december.

ERTHA-metaversen, byggd på Binance Smart Chain, är en Heroes Of Might And Magic-speltyp som är inspirerad av vår verkliga ekonomiska och sociala erfarenhet för att utforska och undersöka den virtuella världen samtidigt som man kombinerar element som är bekanta från spel som Second Life. Användare kan välja olika livsmål, specialiseringar, jobb och till och med länder, såväl som att köpa mark med hjälp av icke-fungibla tokens eller NFT.

ERTHA:s jordklot har 350 000 HEX-tomter som representeras som NFT. Efter att ha köpt en HEX-tomt kommer spelare att få intäkter för varje transaktion. Som markägare för livet är spelare fria att välja var de vill bo, studera eller arbeta och tjäna den inhemska token ERTHA.

Spelet är designat för att replikera en verklig miljö och simulera människors handlingar för att tjäna sitt levebröd. Användare kan utforska denna metavers, lära sig verkliga färdigheter och spela för att tjäna.

ERTHA-tokenet kommer att spela en viktig roll i Erthaverse. Som ett spel av ekonomiska och politiska intriger har ERTHA Token olika användningsfall för spelare. ERTHA-tokens kan användas för att påverka politiken i spelet, köpa mark, fatta förvaltningsbeslut, utveckla fastigheter och mycket mer.

ERTHA-teamet är glada över att ha säkrade platser på de främsta startfälten på blockchain-spelmarknaden, så se till att markera dina kalendrar för följande datum:

Seedify — 19 december

En högt respekterad inkubator och startplatta för blockchain-spel och spelare. Seedify tillhandahåller en väg för deras community att få tidig tillgång till tokens för kommande projekt innan de noteras på börser.

GameFi – 20 december

Ett heltäckande nav för spelfinansiering (GameFi). Plattformen betjänar blockchain-spelare, investerare och handlare, tillsammans med en startplatta som är exklusiv för lansering av nya spel.

RedKite— 21 december

En banbrytande startplatta och decentraliserad finans (DeFi)-plattform som drivs av PolkaFoundry. RedKite är fokuserad på att tillhandahålla en unik och friktionsfri tokenförsäljningsprocess. Linas Kiguolis, VD och grundare av ERTHA, sa: “Vi är stolta över att ligga i framkant av blockchain-spel och det är ett nöje att lansera på dessa toppstartplattor. Kolla vår gameplay-trailer – jag tror att den visar omfattningen av det vi har gjort.”

För att läsa mer om om ERTHA kan du besöka:

Hemsida

Marknad

Disharmoni

Telegram

KontakterSource link