Ethereum har satt ett nytt högt pris. Är det toppen för Ethereum eller kommer det att fortsätta växa?

Extremt hög gasavgift och relativt långsamma transaktioner har blivit ett stort problem i Ethereum-nätverket. Trots detta stora problem är Ethereum den favorit smarta kedjan för många utvecklare och kryptoentusiaster som tydligt kan ses av ökningen av ETH-priset.

Alltid högt pris och Alt-säsong

ETH satte ett nytt högt pris idag. Kommer detta rally att fortsätta eller är det toppen för Ethereum? Vi kommer att göra analysen åt dig nedan. När Ethereum börjar stiga tar det alla altcoins tillsammans med det, så när ETH-priset ökar markerar det början på alt-säsongen.

Låt oss granska ETH-priset.

ETH / USD – Högre och högre lägen

eth högre högt högre lågt

På den dagliga tidsramen, ETH har genomgående gjort högre höjder och högre lägen. Detta är en tydlig indikation på att ETH fortfarande har en hausseartad fart.

ETH / USD – Stödzoner

eth supportzoner

ETH har upprättat fyra viktiga supportzoner till $ 1391, $ 1582, 2044 och $ 2165. Om du vill delta bör du göra 10% beställningar på Support 4, 20% på Support 3, 40% på support 2 och 30% på support 1.

ETH / USD – Prediction – Fibs

eth usd fibs

Om ETH kan fortsätta att stanna över supportzonen på $ 2165 kan vi börja se ett steg mot $ 2895, $ 3822 och $ 5322. Underlåtenhet att hålla stöd 1 kan leda till en nedgång mot de nedre stödområdena.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast för utbildnings- och informationsändamål. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi ansvarar inte för eventuella förluster som du kan drabbas av som en följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta information som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link