Ethereum (ETH), den näst största digitala valutan i världen, har nått en ny rekordhög nivå. Under de senaste timmarna översteg ETH 2000 dollar för första gången. Detta kommer efter Bitcoin (BTC) nådde 56 000 dollar den 19 februari. Kryptovalutamarknaden fortsätter att expandera och Ethereum ligger i spetsen för denna bull run.

Ethereum träffar 2000 dollar

Ethereum kunde slå 2000 dollar under den europeiska morgonen. Den virtuella valutan överträffade denna nivå och slog 2042 $ på Binance-plattformen. På detta sätt stärker Ethereum sin andra position på marknaden med en värdering på 230 miljarder dollar.

Under tiden förblir Bitcoin den största kryptovalutan med ett pris per mynt på cirka 55 500 dollar och en marknadsvärdering på 1 biljon dollar för första gången i historien.

Trots den snabba och snabba ökningen av priset på Bitcoin går andra virtuella valutor nu högre. Detta visar att tjurmarknaden fortfarande är i full styrka. För bara några dagar sedan slog Binance Coin (BNB) $ 300 för första gången efter att ha handlats med cirka 4 dollar i december 2018.

Utöver det registrerar andra virtuella valutor bland de 10 bästa också vinster. Vi pratar om Polkadot (DOT) som rörde sig med 21% under det senaste dygnet, Chainlink (LINK) och Cardano (ADA). LINK och ADA steg med 7% respektive 16%.

Litecoin (LTC) förblir i stället den åttonde största virtuella valutan. Som en av de äldsta virtuella valutorna i världen kunde LTC ännu inte skjuta upp och nå nya toppar som de flesta av sina konkurrenter.

Bitcoinsupportörer lägger till laserögon

När Ethereum fick $ 2000 och Bitcoin är nu närmare $ 100.000 än till $ 3000. Detta visar hur långt marknaden har gått de senaste månaderna. Under de senaste timmarna började krypto Twitter lägga till lasrar i deras profilbilds ögon.

Allt började med Cynthia Lummis, en republikansk amerikansk senator som är en anhängare av digitala tillgångar och finansiell innovation. Således verkar dessa laserögon peka i denna riktning.

Dessutom blev en ny # LaserRayUntil100k hashtag en av de största i världen. Bitcoin-supportrar började ändra sin profilbild med röda eller blåa laserögon. De förväntar sig att Bitcoin når $ 100 000, vilket eventuellt kan hända i år om tjurmarknaden fortsätter.

Nu ser vi Ethereum överträffa $ 2000 för första gången och hela kryptoutrymmet rör sig högre dagligen.Source link