Ethereum (ETH) och Litecoin (LTC) har tagit ledningen på kryptovalutamarknaden. Båda virtuella valutorna har upplevt en expansion på 10% under det senaste dygnet. De är nu ledande på marknaden eftersom Bitcoin (BTC) fortsätter att handlas nära $ 40 800.

Ethereum och Litecoin tar ledningen

Ethereum och Litecoin, två av de största kryptovalutorna i världen, har tagit ledningen på marknaden. Dessa två digitala valutor har expanderat med över 10% och närmar sig viktiga motståndsnivåer. Under tiden förblir Bitcoin nästan utan förändring jämfört med gårdagens pris.

Ethereum handlas nu 11,26% högre än för 24 timmar sedan medan Litecoin registrerar 9,67% vinster, enligt CoinMarketCap. Ethereum närmar sig $ 1400 och Litecoin försöker gå mot $ 190 och så småningom nå $ 200 per mynt.

Dessa två kryptovalutor har också förbättrat deras prestanda mot Bitcoin. Båda visar mycket positiva tecken. Detta kan hjälpa dem att överträffa Bitcoin på kort sikt.

Bitcoin Cash (BCH) och Cardano (ADA) hade också haft mycket positiva vinster. Faktum är att BCH ökade med 43% under det senaste dygnet och ADA registrerade en 90% ökning under de senaste sju dagarna. Detta är enormt för båda dessa virtuella valutor som vill komma ikapp Bitcoin.

Bitcoin förblir över 40 000 dollar

Konstantin Anissimov, verkställande direktör på CEX.IO, talade om Bitcoin och sa till UseTheBitcoin att den kraftiga nedgången som BTC upplevde i början av förra veckan aktiverade köpinköpsorder i BTC / USD-handelsparet. Dessutom tankade dessa köporder tanken och hjälpte Bitcoin att nå historiska toppar.

När det gäller grundläggande konstaterade Anissimov att den senaste tjurkörningen också kunde relateras till de ekonomiska hjälppaketen i USA. Tillkännagivandet har skadat den amerikanska dollarn och det påverkade BTC / USD-korskursen.

För de kortsiktiga utsikterna förklarade herr Anissimov att 3.618 Fibonacci-nivåen pekar på $ 42.538 per BTC. Den tidigare var på $ 31 000 (2,618). Han anser att det är möjligt för Bitcoin att spåra tillbaka till $ 34.500 och sedan flytta BTC mot $ 50.000 i slutet av första kvartalet 2021.

I denna fråga uttalade Anissimov:

“Om korrigering av nackdelen kommer igenom kan det ge ytterligare en köpmöjlighet för marknadsförare och mindre marknadsaktörer bredvid, vilket så småningom skulle kunna ta BTC / USD till nya toppar runt 50 000 i slutet av första kvartalet 2021.”Source link