Las Vegas, Nevada, 14 augusti 2021,

Ethernity, det banbrytande autentiserade NFT -projektet, släpper en uppsättning digitala konstnätverk och handelskort till minne av Manny Pacquiao, den berömda boxaren som blev politiker och filantrop.

Mittpunkten i samlingen är ett närbild och mycket realistiskt porträtt “PacMan” av Rikognition. PacMan, uppkallad efter Pacquiaos populära smeknamn, är ett digitalt konstverk i begränsad upplaga som belyser Pacquiao i noggranna detaljer.

Med sin komposition syftar verket till att överföra essensen av Pacquiao som en person som övervann otroliga odds men aldrig förlorade sin ande och sitt hjärta. ”Verket är inspirerat av Pacquiaos karriär, där en stund kan kännas både flyktig men ändå bestående i en evighet. Jämförelsen av animerad rörelse med hyperrealism åberopar surrealistisk men grundad handling, som är större än livet, säger Rikognition.

Manny Pacquiao är känd som en av de största boxarna som någonsin träffat ringen, vann guldmedaljer i fler viktklasser än någon annan i historien och slog regelbundet motståndare som vägde upp till 17 kilo mer än honom. Han är också bland de äldsta aktiva boxarna vid 42 år och fortsätter sin karriär i ringen i två decennier. Han är känd som en karismatisk och välgörande offentlig person som ägnar sig åt sitt hemland på Filippinerna, där han växte upp i krossande fattigdom. Han donerar ofta till välgörande ändamål i landet och har tjänstgjort i den filippinska senaten sedan 2016, efter en lokal politisk karriär.

Auktionen för PacMan NFT kommer att pågå i 72 timmar med ett startpris på $ 1 i ETH. Som en speciell bonus kommer vinnaren av NFT att tilldelas två biljetter till den kommande matchen mellan Manny Pacquiao och Yordenis Ugas (Errol Spence Jr. var ursprungligen den förväntade deltagaren men han tvingades dra sig tillbaka på grund av en skada) den 21 augusti kl. T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada. Ethernity -teamet kommer att säkerställa omedelbar digital leverans av biljetterna till vinnaren.

Förutom engångsobjektet auktionerar Ethernity ut en uppsättning handelskort som representerar Pacquiao i olika poser, kläder och kortramar. Auktionen kommer att innehålla 10 legendariska NFT: er från $ 1500, med Pacquiao med gyllene handskar och en skimrande kant; 25 episka NFT: er från $ 750, med en tri-border matt design och med Pacquiao i Ethernity-shorts; 100 vanliga NFT: er på $ 250 som visar Pacquiaos signaturform och fokus. Slutligen kommer en överraskande NFT -nedgång att meddelas vid tidpunkten för auktionen.

”Manny Pacquiao är en legendarisk idrottsman som kämpar för mer än bara pengar eller berömmelse. Vi är hedrade att föreviga honom i blockchain genom en uppsättning unika och kuraterade konstverk NFT, säger Nick Rose, grundare av Ethernity Chain. “Vi hoppas att samhället kommer att gilla de unika mönster vi kom med, och jag är säker på att alla kommer att gilla den överraskning vi har.”

Om Eternality

Eternity är det banbrytande autentiserade NFT -projektet som auktionerar verifierade konstverk med de bästa artisterna och stjärnorna från sport, musik, film, spel, teknik, historia och underhållning. Var och en av dessa digitala konstverk representeras som en icke-fungibel token (NFT). Pjäserna har välkända offentliga personer och en del av alla medel som samlas in från strävan kommer att doneras till välgörande ändamål. Ethernity Chain kombinerar användningen av DeFi och slår samman det med NFT för att skapa en exklusiv pipeline till sällsynt, samlingsbart innehåll från anmärkningsvärda figurer och väletablerade digitala artister.

KontakterSource link