San Francisco, Kalifornien, 9 december 2021,

Revolutionerande investeringsekosystem Synapse Network och transformativa blockchain-ekosystem, Constellation Network, har tillkännagivit ett strategiskt partnerskap. Detta samarbete markerar början på en framgångsrik relation utformad för att utöka insamlingen av lika möjligheter för spännande smarta kontraktsbaserade projekt.

Både Synapse och Constellation Network, genom sin Lattice Exchange DeFi-plattform, syftar till att ge alla som har krypto*, oavsett belopp de innehar, möjligheten att upptäcka, komma åt och stödja kryptoföretag i ett tidigt skede innan deras token får bred användning på populära centraliserade utbyten. Traditionellt har projekt i tidiga skeden fått stöd från stora kryptoinnehavare. Ändå, med plattformar som Synapse och Lattice’s Launchpad, gör de det tillgängligt för alla att engagera sig på bottenvåningen.

“Constellation bygger ett ekosystem av sammankopplade blockkedjeprodukter som kan användas av alla i branschen med lätthet”, förklarar Constellation COO och medgrundare Mathias Goldmann. “Efter liknande intressen har Synapse fått otrolig dragkraft och gemenskap kring sin flerkedjeplattform och tjänster som sänker tröskeln för att komma in i branschen.”

Med ett nivåsystem som allokerar en specifik mängd resurser till alla som deltar i deras partnerförsäljningar, välkomnar Synapse individer till projekt under faser som vanligtvis är reserverade för stora företag eller samarbetspartners, med IDO:er som når svindlande antal. År 2020 lockade nästan 350 företag cirka 2,3 miljarder dollar (Bloomberg). Lattice Exchange hade liknande framgångar med projekt som Alkimi Exchange, där nästan 10 miljoner USD satsades under deras första Launchpad-notering i augusti 2021 på mindre än fem dagar.

Synapse-grundaren och co-VD Paweł Łaskarzewski ser fram emot vad som väntar. “Att arbeta med Constellation är en annan milstolpe som uppnåtts för nätverket,” förklarade han, “och jag är säker på att vi kommer att skapa fantastiska saker tillsammans.”

När tillväxten fortsätter lägger Synapse till flera verktyg till sin värdefulla tjänst, inklusive deras eget DEX, Gaming Ecosystem, och vad som i huvudsak är den första åtgärden av en finansiell institution inom krypto, riktad till användarna, inte till stora företag.

Det första partnerskapet tar fart: Geojam

Det första partnerskapet mellan Synapse och Constellation, som lanserades på Synapse i december 2021, är Geojam, den sociala musikgemenskapen och iOS-applikationen som kopplar samman fans, artister, influencers och varumärken. Geojam bygger på Constellations Hypergraph och har som ett resultat fått mycket uppmärksamhet från Constellation och Lattice Exchange-gemenskapen. Geojam siktade på att samla in 5,9 miljoner dollar och har övertecknats med kryptoentusiaster i flera månader. Enligt Geojam COO och medgrundare Sam Krichevsky var det perfekt att få fler människor involverade i deras plattform. “Geojam bygger framtiden för skaparekonomin genom att slå samman sociala nätverk med koncept för decentraliserad finans.”

Efter IDO på Synapse utökade GeoJam sina distributionsmöjligheter genom att även lansera på Lattice Exchanges Launchpad den 6 december 2021, med över 4M $LTX (motsvarande cirka $4M USD) insatta på plattformen under de första 24 timmarna.

Lanseringen på båda plattformarna gjorde det möjligt för Geojam att få mer intresse för sin vision samtidigt som de kunde utnyttja fler potentiella applikationsanvändare.

“Vi har redan byggt en belöningsbaserad ekonomi i vår iOS-app, och Constellation är den perfekta partnern för oss för att ta vår plattform till blockkedjan med deras Hypergraph-nätverk,” fortsatte Krichevsky. “Synapse och Constellation har utvecklat mycket aktiva gemenskaper med sina många erbjudanden och har redan sett mycket uppföljning och intresse från Gemstarter.”

En gemensam långsiktig vision för decentralisering

Co-VD Łaskarzewski är exalterad över det gemensamma målet om en fri, decentraliserad marknad. “Vi grundade Synapse med avsikten att skapa en finansiell revolution i kryptorymden,” sa han, “och vi är stolta över att säga att vi dag för dag, steg för steg, ser förändringen ske av våra händer.”

Constellations Goldmann håller med. “Vi ser mycket fram emot att arbeta nära Synapse-teamet,” sa han. “Vår anpassning av vision och mission gör ett idealiskt partnerskap för att växa och mogna kryptoindustrin tillsammans och erbjuda en rad nya möjligheter till våra samhällen och projektbyggare.”

*Deltagande i Launchpads är beroende av bosättningsland och jurisdiktion bestäms av projektet*

Om Constellation Network

Constellation är ett blockchain-ekosystem som överbryggar kryptoekonomier med traditionella företag. Deras $DAG-valuta körs på deras feeless decentraliserade nätverk, kallat Hypergraph. Företag kommer in i Constellations ekosystem för att bygga applikationer, skapa kryptovalutor och skapa medvetenhet om sitt företag och sin vision. Lattice Exchange är en decentraliserad finansplattform utvecklad av Constellation-ekosystemet, där människor använder $LTX-valutan för att få tillgång till styrning och stödja kryptovalutaföretag i tidigt skede. Constellation och Lattice fokuserar på att utöka de användningsfall som traditionellt setts i blockkedjeindustrin som existerande ekosystem. Deras teknologi är begränsad av skalan på grund av hastighet och kostnader. Läs mer på www.constellationnetwork.io eller gå till Kucoin.com, Liquid.io eller LCX.com för att hitta sätt att få $DAG och $LTX.

Constellations webbplats: www.constellationnetwork.io

Lattice Exchange Webbplats: Lattice. utbyta

Constellation Twitter: https://twitter.com/Conste11ation

Lattice Exchange Twitter: https://twitter.com/LatticeExchange

Constellation Telegram: https://t.me/constellationcommunity

Lattice Exchange Telegram: https://t.me/Lattice_exchange

Om Synapse Network

Synapse Network syftar till att föra ut idén om en helt reglerad finansiell institution med stöd av DeFi-produkter till massorna. Synapse Network är ett team med över 20 års praktisk erfarenhet inom affärer, nystartade företag, teknik, bank och blockchain-lösningar. Synapse delar upp sitt produktutbud i två breda strömmar – detaljhandeln och institutionell ström. Inom detaljhandeln är målet att ge privatinvesterare från de traditionella finansmarknaderna möjligheten att investera sina fiat-pengar i DeFi-produkter för att få högre avkastning än den låga avkastning som traditionella banker erbjuder. Den institutionella strömmen kommer att göra det möjligt för företag från traditionella marknader att använda krypto som ett pålitligt investeringsinstrument och en transaktionstillgång för sin dagliga verksamhet. Det kommer också att erbjuda innovativa kryptovänliga lösningar för att underlätta det sömlösa utbytet av krypto till fiat enkelt för företag som kämpar med detta problem. Synapse är bron till en ny värld av insamling över alla smarta kontraktsbaserade blockkedjor. Tillgängligt för alla, med ett demokratiserat nivåsystem som har designats om från grunden, vilket gör det möjligt att investera i alla skeden av projektutvecklingen.

Synapse Network webbplats: https://synapse.network

Synapse Network Twitter: https://www.twitter.com/SynapseNetwork_ Synapse Network Telegram: https://t.me/Synapse_official

Kontakter

Source link