Fantom Finance tillkännagav nyligen sitt partnerskap med Injective Protocol.

Målet med partnerskapet mellan Fantom Finance och Injective Protocol är att förbättra antagandet av syntetiska tillgångar. Injective Protocol är känt som det allra första Layer 2-decentraliserade utbytesprotokollet (DEX) som kan frigöra den fulla potentialen för gränslösa DeFi och decentraliserade derivat.

Öka antagandet av syntetiska tillgångar

På grund av detta partnerskap med Injective Protocolkan syntetiska tillgångar baserade på Fantom tillåtas på Injective Protocols DEX. Som ett resultat kan nya kedjederivatprodukter skapas i olika vertikaler.

På grund av deras EVM-kompatibilitet kan Fantom och Injective Chain påskynda integrationen av syntetiska tillgångar i båda kedjorna. Injektivanvändare kommer också att få tillgång till Fantom Finance och alla dess relaterade produkter.

I detta partnerskap, båda Fantom och Injective Protocol går mot rampljuset genom att erbjuda full handel på den decentraliserade derivatmarknaden. Med sin enorma potential har den decentraliserade derivatmarknaden fortfarande inte fått mycket exponering. Tillsammans med en snabb och billig användarupplevelse placerar båda parter sig i framkant på den decentraliserade derivatmarknaden.

Michael Kong, VD för Fantom, säger, ”Injektiv är banbrytande i en ny era inom decentraliserad derivathandel. Vi är glada att se syntetiska tillgångar på Fantom ta sig in i Injective-ekosystemet. Detta kommer säkert att leda till robusta nya användningsfall och påskynda antagandet av syntet. ”

Expanderande prägling av syntetiska tillgångar

För närvarande möjliggör Fantom Finance prägling av upp till 16 syntetiska tillgångar. Sådana syntetiska tillgångar inkluderar fEUR, fUSD, fGold, fETH, fBTC och mer. Med detta erbjudande kommer präglingen att sträcka sig till över 175 tillgångar. I processen tillåter fTrade och fLend handel, upplåning och utlåning av dessa syntetiska tillgångar.

Injective har också börjat sin utforskning på syntetmarknaden också. Hittills har Injective lyckats med införandet av a marknaden för syntetiskt guld på deras Solstice testnet.

”Vi är stolta över att samarbeta med Fantom-teamet. Syntetiska tillgångar fortsätter att introducera ny marknadsdynamik till kryptoekosystemet. Att arbeta med Fantom kommer ytterligare att möjliggöra skapandet av nya syntetiska marknader på Injective som skulle ha varit omöjliga på någon annan plattform, säger Eric Chen, VD för Injective.

Förutom att länka nuvarande Fantom-baserade syntetiska tillgångar, kommer detta partnerskap att syfta till att skapa helt nya derivatprodukter. Sådana produkter kommer att inkludera avkastning jordbruk möjligheter och nya utlåningsprodukter som för närvarande inte är tillgängliga på marknaden.

Innan nu kunde Travala.com-användare betala för bokningar med Fantom-tokens efter en partnerskap med Fantom. Detta partnerskap skapar fler användningsfall, medvetenhet och antagande av aBFT-konsensusprotokollet.

Fantastiskt pris

Från tidpunkten för publicering, Fantom (FTM) pris idag är $ 0,02989107 med en 24-timmars handelsvolym på $ 15,651,322. FTM-priset steg 2,1% under det senaste dygnet. Det har också en cirkulerande tillgång på 2,5 miljarder FTM-mynt och en maximal tillgång på 3,175 miljarder. Binance är den nuvarande mest aktiva handeln med FTM.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link