Fastighetsförvaltningsföretaget Magnum Real Estate Group accepterar nu Bitcoin (BTC) för fastigheter på Manhattan. Målet är att acceptera betalningar i den största virtuella valutan för tre marknivåbutiker som för närvarande är värda nära 30 miljoner dollar. I framtiden kan det vara möjligt att även lägga till andra fastigheter och platser.

Magnum Real Estate Group accepterar Bitcoin -betalningar

Som rapporterad av South China Morning Post skulle köpare kunna betala för Manhattan -fastigheter med Bitcoin, den största kryptovalutan i världen. Enligt rapporten skulle köpare kunna få omedelbart kassaflöde och de behöver inte investera mer eftersom utrymmena redan har byggts.

Butikerna ligger för närvarande på 383 First Avenue. De har 9 000 kvadratmeter utrymme och de är kända som CODA.

Ben Shaoul, en chefspartner för det New York-baserade Magnum-företaget, förklarade att de är en av ledarna när det gäller Bitcoin-betalningar i fastighetsbranschen.

I frågan sa han:

“Vi är föregångare inom Bitcoin -transaktioner och vi ser en väg där många fler transaktioner kan göras med blockchain.”

Till ett pris av 48 100 dollar per Bitcoin i skrivande stund är fastigheterna för närvarande värda nära 623 BTC. Detta är bara några av de fastigheter som är tillgängliga för investerare som vill betala i Bitcoin, men det finns många andra.

Tidigare har det funnits många andra initiativ för Bitcoin -investerare att köpa fastigheter som betalar i BTC. Det finns olika webbplatser som för närvarande säljer fastigheter och där intresserade kan betala med den största digitala valutan i världen.

Vissa länder gör det också möjligt för BTC -innehavare att betala för en fastighet i Bitcoin. Vissa Facebook -grupper online tillåter också användare att söka och betala för lägenheter och bostäder i Bitcoin. Det finns ett stort intresse för att köpa fastigheter med hjälp av BTC. I framtiden, med utbyggnaden av tydliga regler och rättsliga ramar, kan det vara möjligt för ett större antal investerare att få betalt för sin egendom i BTC.

När denna artikel skrivs handlas Bitcoin nära 48 100 dollar och den har en marknadsvärdering på 900 miljarder dollar. Under de senaste sju dagarna har Bitcoin ökat med 6,5%och blivit en av de bäst presterande kryptotillgångarna bland de 10 bästa.Source link