Ferrum Network, ett blockchain-baserat FinTech-företag som tar med sig finansiella produkter till tillväxtmarknader har meddelat ett samarbete med Uptrennd.

Uptrennd kommer att vara det senaste tillskottet till Ferrum Networks UniFyre-plånbokslista och stake partnerskap.

Uptrennd-token, 1UP är ett ERC-20-token som utnyttjar det centrala upvoting-systemet och fungerar som Uptrennds digitala valuta. Dessutom är Uptrennds sociala medieplattform känd för sina incitamentsstrukturer som belönar både innehållsskapare och användare av innehållet.

På grund av arten av båda projekten är detta insats- och noteringspartnerskap ett att hålla ett öga på.

Vad kan jag förvänta mig?

För det första får användare nu möjligheten att börja satsa Uptrennd via Ferrums DeFi-stakningsplattform.

Betydelsen av insatser har ökat på senare tid, men det har reserverats för stora cap-projekt med mainnet, vilket lämnar nya projekt som Uptrennd utan något rimligt alternativ att erbjuda insatser för sin egen token. Ferrum Network strävar efter att överbrygga detta gap med sin flexibla DeFi-plattform för plattform för ERC-20. Med plattformen kan användare låsa sina tokens och tjäna höga avkastningar baserat på hur lång tid det går.

Dessutom kommer Uptrennd att kunna välja en insatsstruktur som fungerar för dem genom att besluta om:

  • antalet staking pooler
  • antalet tokens som ska satsas
  • belöningen för varje pool
  • tidpunkten för tidig återkallelse
Uptrennd och UniFyre plånbok

En viktig fördel för Uptrennd är att få tillgång till alla fördelarna med en UniFyre Wallet-lista. Detta inkluderar teknik som Link Drops, Pool Drops och Swap Drops.

Link Drop-teknologin ger användare möjlighet att skicka kryptotillgångar till vem som helst via olika plattformar med en enda länk. Dessa plattformar inkluderar Telegram, Twitter, WhatsApp, Facebook. Samt LinkedIn, Reddit, Instagram, E-post och några andra plattformar för sociala medier där länkar kan publiceras.

Dessutom hjälper Pool Drop-tekniken Uptrennd-påverkare och användare skickar Uptrennd till 100 användare i taget med en enda länk. Således gör det möjligt att ha sömlösa tävlingar, AMA: er och andra marknadsföringskampanjer.

Med Swap Drop-tekniken får Uptrennd-användare chansen att utföra riskfria OTC-affärer med en delbar länk.

Fördelar för FRM-innehavarna och samhället

På den andra sidan av partnerskapet har FRM-innehavare och samhälle några fördelar att se upp för.

För det första kommer de avgifter som betalas i Uptrennd att fördelas till FRM-innehavare med 100 000+ FRM i sin UniFyre-plånbok.

Dessutom kommer hela avgifterna som betalats för insatsplattformen att fördelas till FRM-återköp.

Om Ferrum Network, Ferrum, & UniFyre

Ferrum Network är en blockchain-plattform som ger finansiella applikationer till tillväxtmarknader som har produkter och nätverksverktyg. Nätverket har också komplexa ekonomiska applikationer som körs på en DAG (Directed Acyclic Graph) -system som länkar till andra blockchains och fiat-valutor.

Ferrum (FRM) är det ursprungliga tecknet för Ferrum-nätverket. Token är baserat på Ethereum blockchain. För att öka transaktionshastigheten måste användarna spendera några FRM-symboler för varje transaktion som ett antispamåtgärd. Token bränner varje gång utgifterna görs.

UniFyre är en länk till Ferrums innovativa produktlinje för investeringar, transaktioner, utbyten och lagring av alla kryptokurser. De viktigaste delarna av Unifyre plånbok omfattar omedelbar marknadshandel och riskfri OTC-handel. Efter anslutningar med Ferrum Network och Infinity DEX kan användare köpa och sälja alla digitala tillgångar till marknadspris på ett decentraliserat sätt. UniFyre löser också ett problem som är vanligt med de flesta kryptonätverk, vilket är oförmågan att ångra en transaktion.

Förra veckan, Uptrennd tillkännagav sin entré till De-Fi-rymden. Jeff Kirdeikis, VD för Uptrennd avslöjade sina planer på att lansera flera De-Fi-implementeringar (en per vecka) i den kommande framtiden.

Uptrennds 1UP-token prissätts till $ 0.059794 vid tidpunkten för pressen, med en 24-timmars handelsvolym på $ 607.756. 1UP-priset är upp 1168,8% under de senaste 30 dagarna.

Source link