Fidelity fortsätter att expandera på kryptovalutamarknaden med en ny Bitcoin (BTC) fond. Företagets president har arkiverade dokument med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) för att hantera en ny fond relaterad till Bitcoin, den största kryptovalutan på marknaden.

Fidelity fungerar på ny Bitcoin-produkt

Den nya fonden kommer att kallas Wise Origin Bitcoin Index Fund och den kommer att betraktas som en poolad investeringsfond. Registrering av D-datering har daterats den 26 augusti och gör det möjligt för enheten att erbjuda finansiella säkerheter utan registrering godkännande ges av SEC.

Även om företaget inte har släppt information om de planer de har för denna fond är det möjligt att få en uppfattning om vad företaget letar efter. I en nyligen släppte dokumentet, släppte företaget information om 800 institutionella investerare i USA och Europa där de informerar mängden av dessa enheter som har investerat i digitala tillgångar och Bitcoin.

Minsta investering för denna fond är 100 000 USD och den kommer att finnas tillgänglig för så många ackrediterade investerare som önskat. Ändå, Trohet kommer inte att kunna marknadsföra produkten till allmänheten. Det finns andra regler som Fidelity också måste följa.

Fidelity arbetar mycket hårt för att erbjuda användare och investerare nya verktyg och investeringsalternativ för att få tillgång till och exponering för kryptovalutamarknaden och Bitcoin. Den mest populära digitala tillgången kunde bryta över $ 11 000 och överträffa sitt högsta pris på ett år.

Institutioner och traditionella investerare fokuserar på de fördelar som Bitcoin och kryptomarknaden kan erbjuda. Nu när Coronavirus-krisen tycks avta, letar investerare efter nya möjligheter med tillgångar som ger högre avkastning. Detta kan också förklaras på grund av de negativa räntorna som vissa centralbanker har i vissa länder.

Aktiemarknaden och Bitcoin fortsätter att växa över tiden och detta kan vara en köpsignal för vissa experter och större investerare i världen. Vissa altcoins visar också hausseartad fart eftersom de når heltidshöjder eller det högsta priset de senaste åren.

Bitcoin (BTC) handlas för närvarande runt 11 400 dollar och har en marknadsvärdering på 210 miljarder dollar.

Source link