Fireblocks, en allt-i-ett-plattform för att bygga företag med digitala tillgångar, lägger nu till stöd till RSK-blockkedjenätverket. Detta skulle tillåta mer än 700 finansiella institutioner runt om i världen att få tillgång till RSK blockchain. Med större tillgång till RSK-funktionalitet kommer företag att kunna bygga ett brett utbud av decentraliserade applikationer (dApps) säkrade av Bitcoins hashhastighet.

Fireblocks lägger till RSK-stöd

Fireblocks tillåter nu banker och traditionella finansinstitutioner att utveckla avancerade decentraliserade finansiella applikationer ovanpå RSK blockchain-nätverket. Detta innebär att företag kommer att kunna distribuera förvaring, tokenisering, tillgångsförvaltning, utlåning och betalningslösningar med hjälp av RSK, det säkraste smarta kontraktsnätverket på marknaden.

Genom att göra det enklare för företag att skapa och distribuera sina lösningar ovanpå några av de mest avancerade blockkedjenätverken på marknaden, överbryggar Fireblocks klyftan som finns mellan traditionell finans och blockkedjeindustrin.

Fireblocks-klienter kan nu få tillgång till RSK för förvaring och överföra RBTC-token för institutionella användningsfall med försäkringar kring den höga nivån av säkerhet och effektivitet som tillhandahålls av Fireblocks-nätverket för att hjälpa till att fortsätta att ta itu med de komplexa utmaningarna i det regulatoriska landskap där de verkar. . Dessutom skulle investerare också ha tillgång till dApps som körs ovanpå RSK som Sovryn, Money on Chain, Tropykus och andra.

Det finns tre sätt på vilka Fireblocks låter investerare använda RSK-nätverket. Den första är genom att använda WalletConnet. Det andra sättet är genom Fireblocks DeFi API. Slutligen kan intresserade parter använda Fireblocks Network för att få tillgång till RSK-nätverket och några av de mest populära lösningarna som erbjuds av detta blockchain-nätverk.

Med Fireblocks som stöder RSK som blockchain-nätverk kommer finansinstitutioner att kunna få tillgång till säkra smarta kontrakt och olika möjligheter relaterade till DeFi på Bitcoin. De skulle bland annat kunna arbeta med handel, utlåning, betalningar, tokenisering och depålösningar.

RSK har expanderat under hela året. Till exempel är det RSK-integrerade företaget Kripton Market nu redo att arbeta med mer än 700 kunder i El Salvador för att göra krypto- och Bitcoin-betalningar enklare. Detta ökar kapitalflödet från globala institutioner vilket leder till mer likviditet för RSK-ekosystemet och sömlös tillgång till flera DeFi-protokoll. Detta är bara ytterligare en milstolpe för RSK som fortsätter att växa inom kryptoindustrin.Source link