Firo tillkännagav nyligen en omröstning för att avgöra ödet för de återvunna medlen från en felolycka förra året.

Undersökningen publicerades av Reuben, projektförvaltaren för Firo, som listade flera alternativ för att bestämma ödet för de återvunna medlen. Medlemmar i Firo samhället ska rösta enligt hur de vill att de återvunna medlen ska användas.

Alternativen inkluderar att förstöra fonderna, ägna dem åt en samhällsfond eller en allmän utvecklingsfond eller använda fonderna som en inventering för att tillhandahålla likviditet på börser. Sammantaget kommer ödet för de återvunna medlen att bestämmas av resultatet av enkäten.

Om Bitcoin Incident

Den 14 augusti 2020, a Bitcoin CVE-2018-17144 incident hände med Firo. Det fanns ett fel från CVE som gjorde det möjligt för en oseriös gruvarbetare att skapa extra mynt. Även om de flesta mynten lindrades, kunde vissa träffa börserna innan Firo-teamet lyckades låsa det.

När detta hände avslöjade teamet informationen till allmänheten direkt. Vid den här tiden hade marknaden redan absorberat mynten och till och med prissatt dem. Firo-teamet har dock gjort ett bra försprång på att återvinna en god mängd av de mynt som skickades till börserna. Enligt enkäten, upp till sex siffror i Firo har återställts.

Medan de avslöjade nyheterna uppgav Firo-teamet sin begäran om att bränna upp de extra mynt från leveransen. Utbytet som returnerade medlen uttryckte sin likgiltighet beträffande förbränning av medlen, trots begäran från Firo-teamet. För att säkerställa transparens och ansvarsskyldighet väljer teamet också att göra en offentlig omröstning för att avgöra ödet för de återvunna mynten.

Om man avrundar siffrorna till två decimaler är det totala beloppet som förfalskades 384 400,82, medan det identifierade förfalskade beloppet som skickades till börserna var 161664,24. Cirka 49 466,72 har lämnats utan räkenskaper medan det totala belopp som har låsts i kod är 173 269,86.

Mer information

Att döma av svaren från gemenskapsmedlemmarna på omröstningen har en majoritet av medlemmarna röstat för förbränningen av de återvunna medlen. Reuben uttryckte sin tillfredsställelse med resultatet av omröstningen.

”Super stolt över att undersökningen hittills visar att samhället stöder beslutet att bränna $ FIRO. $ XZC Långsiktigt förtroende över kortsiktig vinst, ”han twittrade.

I oktober 2020, Zcoin, en integritetsinriktad digital valuta, meddelat en ommärkning av dess namn och ticker till Firo (uttalas som Fee-Roh) respektive XFR. Enligt rapporterna trädde namnändringen i kraft den 30 november. Det var också då mainnet-binärerna för Lelantus släpptes.

Från tidpunkten för publicering, Firo pris var $ 3,30 med en 24-timmars handelsvolym på 6,706,026 dollar. FIRO-priset steg också med 1,8% under det senaste dygnet. Firo har också en tillgång på 11,4 miljoner mynt och en maximal tillgång på 21,4 miljoner. Binance är den nuvarande mest aktiva marknaden som handlar med krypto.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link