Amsterdam, Nederländerna, 5 januari 2022, Chainwire

Amsterdam, Nederländerna, 5 januari 2022: Flare Finance, den första DeFi-plattformen på Flare Network har framgångsrikt slutfört airdrop av $EXFI-tokens. $EXFI-tokensen skickades till alla innehavare av $SGB och $WSGB över stödda börser och plånböcker. 40 miljoner $EXFI släpptes framgångsrikt till alla innehavare.

Experimental Finance (ExFi)-plattformen släpptes på Songbird Network, Canary Network for Flare. De ExFi-plattform fick ett enormt gensvar från communityn och uppnådde över 40 miljoner USD i TVL inom 30 dagar efter lanseringen. På ett kort intervall på några veckor har ExFi-plattformen redan sett 170 000 unika användare på plattformen.

$EXFI Airdrop and Trading

Ögonblicksbilden för $EXFI-tokens slutfördes den 12 december 2021 kl. 13:00 EST. Det totala utbudet av token är 110 miljoner, varav 40 miljoner släpptes. EXFI-tokenen kommer att ha flera användningsfall på plattformen. Den kommer att användas som en avgiftsersättningstoken på FlareX. Användare kan också använda den för att odla $SFIN på FlareFarm och skapa $CAND för att odla ännu högre mängder $SFIN. $EXFI kommer att vara tillgänglig på FlareLoans i början av februari.

Flare Finance har hittills bara släppt bara tre av sju produkter som ska lanseras på ExFi-plattformen. När de andra 4 produkterna har lanserats kommer ännu fler verktyg att finnas tillgängliga. Användare kommer att kunna använda $EXFI för att köpa NFTs på FlareDrop-plattformen. Innehavare av $EXFI kommer också att ha möjlighet att rösta på Flare Governance och vara i en unik position att påverka förändringar på plattformen.

Handeln med $EXFI-token förväntas börja på olika börser från den 6 januari 2022. Några av börserna som har meddelat stöd för airdrop och börsnotering inkluderar Bitrue, CoinTiger, EXMO, Coinone och CEX.io. Fler börsnoteringar förväntas tillkännages under de kommande dagarna.

Användare skulle kunna handla $EXFI med FlareX på Experimental Finance-plattformen under de kommande dagarna. Användare kan också lagra sina $EXFI på D’ Cent Wallet och Bifrost Wallet eftersom båda företagen redan har meddelat stöd för $EXFI-tokens. Flare Finance kommer också att släppa en Halborn Audit under de närmaste dagarna tillsammans med interna revisioner från TrailOfBits och CertiK.

Om Flare Finance

Flare Finance är decentraliserad finansiering av institutionell kvalitet som utnyttjar den verkliga potentialen i Flare Network. Flare Finance kommer att lansera sju produkter – FlareX, FlareWrap, FlareFarm, FlareMine, FlareLoans, FlareMutual och FlareDrop på ExFi-plattformen och Mainnet-plattformen.

Flare Finance har redan meddelat stöd för XRP, XLM, LTC, DOGE, som S-tillgångar och XDC, LGCY, CSC och PAC som X-tillgångar på Experimental Finance-plattformen. Flare Finance har en stark community med nästan 100 000 följare på bara Twitter. När fler projekt läggs till plattformen förväntas antalet unika användare att multiplicera exponentiellt.

Medialänkar

Hemsida | Twitter | Telegram | Disharmoni | Medium

Kontakter

Source link