Delstaten Florida erbjuder stort stöd till Bitcoin eftersom guvernör Ron DeSantis välkomnar nya Bitcoin (BTC) och cryptocurrency-initiativ. Detta är mycket viktigt för Florida och även för Miami, där borgmästare Francis Suarez har drivit på för att ta Bitcoin och ta initiativ under de senaste åren.

Floridas guvernör stöder Bitcoin

Bitcoin får stöd från Floridas guvernör och Miamis borgmästare. Enligt en nyligen släppt Bloomberg Rapportera, förklarade DeSantis att deras syn på delstatsregeringen är att välkomna Bitcoin och se till att de är kryptovänliga.

“Vår uppfattning som delstatsregeringen är att detta är något som vi välkomnar och vi vill se till att delstatsregeringen är kryptovänlig,” sa han.

Det är tydligt att staten vill attrahera ett stort antal Bitcoin-investerare och företag. Det finns några initiativ som att betala statliga avgifter med Bitcoin. Detta kan ge en impuls till företag och företag som arbetar med den största virtuella valutan i världen.

Detta visar hur lokala myndigheter börjar driva på för Bitcoin-antagande och erbjuder incitament till företag och medborgare att använda och omfamna denna virtuella valuta. Det är värt att beakta att El Salvador är det bästa exemplet på hur ett land omfamnas Bitcoin och gjorde det lagligt betalningsmedel.

Nuförtiden är El Salvador det enda landet i världen som gjorde Bitcoin lagligt betalningsmedel. Företag är skyldiga att acceptera Bitcoin och folk kan betala med det om de vill göra det. På grund av denna anledning expanderade Bitcoin lightning-nätverket (LN) till oöverträffade nivåer.

Trots de senaste ansträngningarna i Florida för att driva på för Bitcoin-antagande, finns det få påtagliga saker med det. De flesta av dessa positiva kommentarer om Bitcoin är just det: positiva kommentarer. Det skulle vara mycket viktigt för dessa attityder att förverkligas med verkliga fakta, men det är här lagstiftarna kommer att behöva arbeta hårt under de kommande månaderna och åren.

Bitcoin- och kryptovalutaregleringar är fortfarande ett svårt ämne att diskutera och analysera. Det är därför det kan ta längre tid för Bitcoin- och kryptovalutainitiativ att blomstra i USA och andra jurisdiktioner runt om i världen.

Få länder har implementerat tydliga Bitcoin-regler, inklusive El Salvador, Malta och Schweiz. Icke desto mindre expanderar kryptoekosystemet mycket snabbt. Detta kan vara mycket viktigt för regeringar eftersom de skulle behöva påskynda lagstiftningen och skapa de nödvändiga förutsättningarna för att digitala tillgångar och Bitcoin ska kunna växa ordentligt.Source link