Hong Kong, Hong Kong, 26 november 2021,

Flurry Finance, ett DeFi-protokoll som erbjuder effektiv odling av avkastning över kedjan till DeFi-gemenskapen, är redo att distribuera sin verktygstoken RHO och dess styrningstoken FLURRY på Polygon-nätverket den 1 december 2021.

Eftersom tillkännager Flurry Finances partnerskap med Polygon i augusti för att optimera avkastningsjordbruket har uppnått ett antal viktiga milstolpar, inklusive:

  • Mainnet lanserades på nätverken Ethereum (ETH) och Binance Smart Chain (BSC).
  • Produkt lanserad på BSC nätverk
  • Fick 3 miljoner USD i totalt värde låst (TVL) inom en månad efter produktlanseringen

Flurry Finances efterlängtade expansion till Polygon Network Chain kommer att förverkligas med FLURRY governance-token och tre RHO-tokens – rhoUSDT, rhoUSDC och rhoBUSD – som blir tillgängliga för alla Polygon-användare den 1 december 2021.

Det är en ära för oss att föra ett enkelt, lättanvänt och automatiserat gränssnitt för avkastningsodling till Polygon-gemenskapen. Fördelarna som Polygon Network ger kommer att ta oss ett steg närmare för att uppnå ett av våra första motton – DeFi för alla. Vi har förutsett denna implementering sedan vi tillkännagav partnerskapet i augusti.” sa Mike Ting, VD för Flurry Finance.

Flurry lanserar också en ny belöningskampanj, kallad Snowball, för att ytterligare uppmuntra användare.

Det ledande blockkedjesäkerhets- och smarta kontraktsrevisionsföretaget CertiK har framgångsrikt granskat Flurrys smarta kontrakt innan de distribueras på Polygon. Integrationen kommer att tillåta RHO-tokeninnehavare att njuta av Polygons snabba och säkra transaktioner med låga gasavgifter, vilket möjliggör en sömlös upplevelse inom det större Polygon DeFi-ekosystemet.

Expansionen till Polygon-nätverket kommer att medföra fler avkastningsodlingsstrategier som ska användas, eftersom Flurry Finance utökar sitt fotavtryck i DeFi-området. Den kommande implementeringen på Polygon Network kommer att införliva strategier på Aave och SushiSwap, som har de största likviditetspoolerna i nätverkskedjan. Löftet om decentraliserad finansiering handlar om frihet och självbestämmande. Flurry Finance har åtagit sig att ta DeFi till händerna på alla på planeten, med ett enkelt gränssnitt, optimerade avkastningsstrategier och lägre gasavgifter.

En snabb sammanfattning

Flurry Finance har lanserat sin governance-token FLURRY på både Ethereum-nätverket och Binance Smart Chain, medan RHO-token för närvarande endast är tillgänglig på Binance Smart Chain.

IDO of FLURRY lanserades framgångsrikt på den Cardano-baserade startplattan CardStarter den 6 september 2021. Dess handelspar är nu tillgängliga på Uniswap, Pancakeswap, Gate.io och MEXC.

Styrningssymbolen för Flurry Finance har vuxit snabbt i acceptans med framgången för projektets initiala likviditetskampanjer. FLURRY-ekosystemet fortsätter att växa med nya partnerskap och en nyligen tillkännagiven belöningskampanj.

Om Flurry Finance

Flurry är ett DeFi-protokoll som erbjuder avkastningsaggregation med rhoTokens, som är kopplat 1:1 till dess underliggande stablecoin. För att generera den optimala avgiftsjusterade avkastningen för användarna automatiserar den den tråkiga uppgiften att låsa/låsa upp och växla in och ut från DeFi-produkter på olika kedjor.

Aktuella avkastningsaggregatorer är begränsade till Ethereum-baserade produkter eller arbetar på en enda kedja, medan FLURRY strävar efter att arbeta tvärsöver kedjorna för att leta efter bästa avkastningen efter kostnad i olika kedjor.Twitter: https://twitter.com/FlurryFi
Telegram: t.me/FlurryFinance_Official
Nyhetskanal: https://t.me/FlurryFinance_News
Disharmoni: https://discord.gg/t78aN3dmD2
Hemsida: https://www.flurry.finance/

Kontakter

Source link