Uppdaterad – 1 april 2021

Uppgraderingen av HARD-protokollet version 2 som planeras att tas i bruk den 31 mars 2021 har skjutits upp. Uppgraderingen syftar till att säkerställa att institutioner tjänar mer (+ 25% APY) på sina Bitcoin-investeringar.

Uppgradering av HARD Protocol version 2 har försenats eftersom den faktiska omröstningen som krävs för att starta lanseringen misslyckades med att nå det erforderliga kvorumet. I linje med detta har plattformen flyttat lanseringen tillbaka med en vecka. Nu är både Kava 5.1 mainnet och HARD version 2 uppgraderingsstart planerad den 8 april 2021, klockan 15:00 (UTC).

Tidigare lanseringstidslinje

Enligt ett pressmeddelande som delas med Altcoin Buzz, HARD Protocol version 2 kommer att ge liv åt ett antal viktiga förändringar av plattformen. Det ser också ut till att driva mainstream-antagandet av DeFi-rymden genom att säkerställa ombordtagning av fler institutionella investerare.

HARD-protokollet är byggt på Kava-plattformen och är den första cross-chain DeFi-penningmarknaden i sitt slag. Dess uppgradering av version 2 kommer dessutom att tillhandahålla institutioner som är intresserade av DeFi-rymden för att enkelt få tillgång till denna snabbväxande industri. Institutioner med stora Bitcoin-investeringar kan nu tjäna upp till 25% APY med ingen möjlighet till motpartsrisk. Denna uppgradering kommer helt säkert att revolutionera det decentraliserade finansutrymmet (DeFi).

Kava 5.1 Mainnet Launch

Lanserades av Kava Labs 2019 Kava blockchain designades för att ge förstklassig, säker och pålitlig åtkomst till DeFi-appar (dApps). Kava förvaltar för närvarande över 1 miljard dollar i tillgångar på uppdrag av sina användare. Efter slutförandet av det offentliga testnet-händelsen kommer Kava 5.1-uppgraderingen också att gå live på mainnet idag – 31 mars 2021. Denna mainnet-lansering kommer att ske samtidigt med den föreslagna HARD Protocol V2-uppgraderingen.

Att utvidga Kavas överklagande och HARD Protocol-penningmarknaden är en solid pekare på plattformens vision att underlätta global antagande av kedjekedjor DeFi lösningar.

Mer om HARD Protocol version 2

Uppdateringen är ett plus inte bara för institutionella investerare utan för alla användare på plattformen. För det första kommer den att låna med rörlig ränta tillgänglig för alla på sin plattform. Uppgraderingen kommer också att ge en standardstruktur för distribution av protokollets styrningstoken, HARD. Fördelningen kommer att ske till både låntagare och leverantörer av tillgångar. Därför förbättras avkastningen som erbjuds långivare på plattformen och säkerställer att alla användare (långivare och låntagare) deltar aktivt i styrningen av plattformen.

Med protokolluppgraderingen kommer utvecklare och slutanvändare av flera kryptotillgångar att kunna tjäna intresse för sin inhemska tillgång.

Hard Protocol version 2 kommer att ge flera viktiga förändringar i HARD-styrningsmodellen.

Nu kommer tokeninnehavare att kunna uppdatera protokollparametrar, uppdatera HARD-token-belöningsallokeringar, lägga till penningmarknader för fler kryptotillgångar etc. Detta kommer sedan att leda till efterfrågan och antagande, samtidigt som det ger plattformens användare möjlighet.

Med den decentraliserade styrningsprocessen kommer HARD Protocol att fortsätta att utvecklas, uppgradera och göra viktiga framtida förändringar som är fördelaktiga för alla på plattformen.

Om HARD-protokollet

HARD Protocol är världens främsta penningmarknad för kryptokedjor för kryptovalutor. Protokollet ger användarna möjlighet att låna, låna ut och också tjäna ränta på tillgångarna. Protokollet bygger på Kava plattformens säkra och pålitliga DeFi-infrastruktur.

HARDT tokenpris

I skrivande stund var HARD token det handel till 2,16 dollar, med en börsvärde på 89 020 732 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 14 749 116 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link