Frontier presenterade nyligen sitt nya och ambitiösa FUSD-initiativ.

Detta initiativ täcker fördjupad forskning om hållbarhet och livskraft för att utnyttja $ FRONT och $ FRONT LP-tokens som en länk till stabila tillgångar med hög kapacitet. Det kommer också att innebära en noggrann undersökning av syntetiska och stabila tillgångar med $ FRONT-stöd.

Frontier Partners med OIN Finance

I detta nya initiativ samarbetar Frontier med OIN Finance, vilket innebär att få tillgång till OINDAO. Detta gör det möjligt för innehavare av Frontier-token att spela $ FRONT för att prägla $ USDF1, en ny syntetisk tillgång. Denna $ USDF1 är en fullständigt granskad $ FRONT säkerhetsstödd token som kan lösas in för olika typer av likvida tillgångar som USDC, DAI, USDT och även NFT: er.

Genom att delta i forskningsinitiativet kommer minter och spelare att belönas med $ FRONT. Minters kommer också att ha en chans att tjäna $ USDF1-belöningar. Så småningom kommer dessa belöningar att lösas in för andra objekt eller kan bytas ut mot andra tokens.

$ USDF1 går live

Teamet arbetar mot att lansera $ USDF1 så snart vissa förberedelser har genomförts. Det ungefärliga datumet för detta var måndagen den 21 december 2020. Vid den tiden skulle teamet ha genomfört flera förberedande processer som att beräkna belöningar och APY. För att inte tala om stresstestning av systemet och fastställande av säkerhetsnivåer. Det verkar dock som att det nya frontieringsprotokollet inte är igång ännu.

Andra processer som bör införas före lanseringen inkluderar kommunikation av rätt risk och belöningar med avseende på syntet. Även som Gräns USD-initiativ med OIN Finance har börjat, teamet arbetar fortfarande mot andra planer för att utföra mer forskning på flera blockkedjor. Forskningen kommer också att syfta till att skapa en hållbar modell som hjälper småföretagstillgångar som $ FRONT att trivas såväl som stora tillgångar.

Mer information

Dessutom är initiativets mål inkluderande och agnostiska eftersom laget inte tror på ”en sann kedja” eller på portvakter. I nästan två år nu har Gräns teamet har följt detta tillvägagångssätt och hoppas kunna fortsätta göra det när tiden går.

Frontier-teamet lovar att snart meddela en ny spännande plan. Med denna plan kommer deltagarna i FRONT LP att belönas på nya och intressanta sätt. Frontier-teamet tror att 2021 kommer att se den snabba iterationen av syntetiska och flytande LP-tokens, och laget hoppas kunna delta i det samtalet.

Före nu, Altcoin Buzz täckt hur man använder Frontier Wallet.

Gränspris

I skrivande stund, Frontiers pris var 0,277123 dollar med en handelsvolym 24 timmar på 5 260 417 dollar. FRONT-priset sjönk också med 8% under det senaste dygnet. Den har en cirkulerande tillgång på 18,8 miljoner mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner mynt. För närvarande är Huobi Global den marknad som är mest aktiv inom handeln FRONT.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link