FTM har ständigt ökat i pris sedan de senaste månaderna. Ända sedan det bröt ut från sin konsolidering runt $ 0,004-regionen har det lyckats växa 30 gånger på ett år.

Fantom (FTM) tillhandahåller en enda plattform för oändliga lösningar. Det är en snabb kontraktsplattform med öppen källkod med hög kapacitet för digitala tillgångar och dApps.

Varför Fantom?

Fantom är mycket säker. Valideringsnoder bildar ett globalt, pålitligt och ledarfritt Proof-of-Stake-nätverk. Det ger ett mycket snabbt transaktionsmedium (transaktioner bekräftas på 1-2 sekunder) till ett mycket lågt pris. Det kan bearbeta tusentals transaktioner per sekund och skala till tusentals noder. Dessutom är det utvecklarvänligt eftersom det är EVM-kompatibelt. Ethereum dApps kan köras och sammanställas på Fantom.

DEFI

Prisökningen på FTM startade efter att Fantom-finansiering började få dragkraft. På Fantom-finansiering kan du prägla, handla, låna ut och låna digitala tillgångar direkt från din plånbok till nära 0 transaktionsavgift.

Injektivprotokoll

Fantom ingick nyligen ett partnerskap med Injective Protocol. Tillsammans planerar Injective Protocol och Fantom att utveckla syntetiska produkter på marknaden för derivathandel.

FTM / USD – Prediction

FTM

FTM drog ett massivt ljus igår där det steg från det låga priset på $ 0,1 och gick hela vägen upp till $ 0,26 och drog sig tillbaka mot $ 0,14 för att bilda ett svagt stöd. Så länge FTM stannar över supportzonen på 0,14 USD, kan vi börja se ett steg mot 0,16, 0,18, 0,20, 0,23, 0,26, 0,36. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 0,14 kan leda till en nedgång mot $ 0,10, $ 0,07 och en slutlig veke ner mot $ 0,05 vilket är ett starkt supportområde.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link