Hong Kong, Hong Kong, 28 september, 2021, Chainwire

FUFU, go-to-plattformen för användare att skapa interaktiva frågesporter och tjäna NFT genom sitt belöningssystem, meddelade sitt IDO-datum som skulle börja den 30 september via BSC Station Launchpad och NFTPad. Listan kommer att finnas på Pancakeswap och deltagarna kommer att kunna hämta tokens cirka 30 minuter efter noteringen.

Ekosystemets flaggskepps NFT -skapande och distributionsplattform är UwUFUFU.com en plattform för marknadsföring av innehåll i form av virala interaktiva frågesporter. Pjäsen för att tjäna frågesporter överbryggar samhällen och skapar en ny form av innehållsmarknadsföring. Plattformen använder frågesportens mångsidighet för att uppnå sitt mål att tillhandahålla underhållning och distribuera marknadsföringskampanjer. Vem som helst kan skapa, spela och dela frågesporter, och tusentals användare gör det redan organiskt utan några incitament.

Användarna driver ekosystemet när de skapar innehållet, genererar trafik och intäkter. FUFU syftar till att dela det värde de skapar genom att lansera olika funktioner som ger FUFU nytta samt ett belöningssystem där användare belönas för sin organiska aktivitet.

BSC Station IDO Detaljer

För mer information om FUFU: s IDO Launch på BSC Station, se här.

NFTPad IDO Detaljer

För mer information om FUFU: s IDO Launch på NFTPad, se här.

Token Utility

FUFU -token fungerar som plattformens valuta och används för att betala för alla betalda tjänster. När avgifter betalas för att mynta NFT i $ FUFU, låses en del av betalningarna in hos NFT för att fungera som en underliggande tillgång, vilket ger NFTs deras verkliga värde. NFT har också verktyg på plattformen. Förutom att vara ett samlarobjekt och förstärker belöningssystemet, fungerar det också som en åtkomstnyckel till framtida marknadsföringskampanjer och evenemang av märkena som präglar NFT.

Dessutom kommer innehavare av $ FUFU -tokens att ha möjlighet att rösta om styrningsidéer. Men inte alla kan lämna förslag till styrning, du behöver ryktepoäng. Omdömespoäng tjänas genom att skapa frågesporter och när fler spelar de frågesporter du skapar klättrar du på de månatliga och kvartalsvisa topplistorna för att tjäna ryktepoäng.

Tokenomics

FUFU -tokenallokering och intjäningsscheman är följande:

  • Lag: 12% – Dessa kommer att distribueras 13 månader efter TGE, sedan daglig intjäning i 24 månader
  • Privat försäljning: 17% – 10% på TGE, daglig intjäning i 12 månader med 2 månaders klippa efter TGE
  • Allmän försäljning: 1% – 100% på TGE
  • Satsning: 25% – efter TGE, sedan daglig intjäning i 24 månader
  • Likviditetsleverantör: 3%
  • Utvecklingsfond: 34% – 7 månader efter TGE, sedan daglig intjäning i 24 månader
  • Rådgivare och partnerskap: 8% – 7 månader efter TGE, sedan daglig intjäning i 24 månader

Om FUFU

FUFU är den bästa plattformen för användare att skapa frågesporter, dela den med vänner och tjäna NFT genom vårt belöningssystem.

Projektets uppgift är att hjälpa varumärken att framgångsrikt distribuera sina digitala reklamkampanjer i form av innehållsmarknadsföring och distribuera NFT för framtida gamifierade marknadsföringskampanjer.

Ekosystemets flaggskepps NFT skapande och distribution plattform är UwUFUFU. En innehållsmarknadsföringsplattform i form av virala frågesporter. Plattformen används redan av tusentals användare och innehållsskapare.

Kontakta FUFU:

Hemsida: https://getFUFU.com
Telegram Officiell: https://t.me/FUFUofficial
Twitter: https://twitter.com/getFUFU

Kontakter

Source link