ByBit-börsen är en av de mest avancerade och respekterade kryptovalutaplattformarna i kryptovalutaindustrin. Börsen erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive derivathandel, hävstång och invers handel, bland andra optioner.

Detta är en relativt ny plattform som blev mycket populär de senaste månaderna. Denna guide om ByBit-utbytet delar med dig alla detaljer du borde veta om denna plattform. Vi kommer att analysera de avgifter som betalas av användarna, applikationen och hur man använder den i olika länder.

Vad är ByBit?

ByBit är en utbyte av kryptovaluta som fokuserar på eviga kontrakt för kryptovalutor. Användare kan handla med hävstång upp till 100: 1 och öka sin exponering för digitala tillgångar. Således blev ByBit-börsen en stark konkurrent till BitMex, Deribit och Binance Futures. Dessa plattformar var redan etablerade börser som erbjuder futureshandel till användare.

Plattformen finns i Singapore och den har redan fått olika handels- och finansiella licenser för att verka i olika regioner. För närvarande är plattformen registrerad på Brittiska Jungfruöarna.

En av de positiva sakerna med detta utbyte är relaterat till människor som arbetar på plattformen. Börsen har skapats av finansiella experter som har arbetat i den traditionella finansbranschen i flera år nu.

Användare från hela världen kan få tillgång till ByBit. ByBit-börsen är öppen för de flesta användare över hela världen. Användare av ByBit USA har dock inte möjlighet att använda plattformen. USA, Syrien och Quebec är blockerade för att använda denna plattform. Således bör amerikanska medborgare från ByBit läsa villkoren innan de använder plattformen.

ByBit-funktioner

ByBit-börsen har ett brett utbud av funktioner som gör plattformen till en av de mest avancerade för Futures Trading. Denna granskning av ByBit går igenom de viktigaste lösningarna som erbjuds av denna plattform och hur de tar hand om sina kunder.

Handel med hävstång

Det första vi kan nämna om ByBit-börsen är relaterat till dess hävstångsmöjligheter. Plattformen tillåter handlare att öka sin exponering för kryptomarknaden genom att handla med hävstång.

Även om detta kan vara mycket riskabelt kan experthandlare njuta av handel med större kryptovalutor. Användare skulle kunna öppna 100 gånger affärer. Vad betyder det? Det betyder att om du har 100 $ skulle du kunna hantera 10 000 $ i pengar. Om du öppnar en lönsam handel och stänger den, får du vinsten på $ 10.000 snarare än på $ 100. Naturligtvis måste användarna betala en liten låneavgift.

En av de positiva sakerna med ByBit-börsen är att när du öppnar en leveraged position kan användarna ändra den. Låt oss säga att du öppnar en 20x hävstångsposition och handeln går i rätt riktning, då skulle du kunna öka hävstångseffekten och ta mer risk när handeln går i rätt riktning.

Eviga kontrakt

För att kunna handla med hävstång på ByBit-börsen skulle användare behöva använda sina eviga kontrakt. Dessa eviga kontrakt anses vara ett derivatinvesteringsverktyg som gör det möjligt för användare att handla ett kontrakt (vilket pris härrör från en kryptovaluta) utan utgångs- eller avvecklingsdatum.

Följaktligen kan användare hålla sina långa eller korta positioner öppna tills de anser att det är dags att stänga dem eller tills de likvideras. Dessutom följer dessa kontrakt priset på en underliggande tillgång, i det här fallet priset på en kryptovaluta som Bitcoin.

ByBit-börsen använder en dubbel prismekanism som förhindrar möjlig manipulation av marknaden. Användare bör ägna stor uppmärksamhet åt “märkpriset” – det pris som så småningom kommer att utlösa en likvidation – och det “senast handlade priset” – beräknar priset för positionen att stängas.

Genom att använda båda priserna är det möjligt att minska effekterna av skadliga enheter i ByBit-börsen. Börsen samlar in information från andra plattformar för att få ett ungefärligt prisvärde för den digitala tillgången vid den tiden.

Dessutom är varje kontrakt värt 1 USD. Det betyder att om du öppnar en $ 100 USD-handel kommer du att hantera 100 kontrakt. Det är värt att ta hänsyn till att användare bör tillämpa sin teknik för riskhantering. Detta skulle göra det möjligt för dem att undvika likvidation eller minska sina förluster.

Handelsverktyg

För att handlare ska ha tillgång till några av de mest avancerade handelsverktygen arbetar ByBit-börsen med olika typer av order. Några av dem inkluderar följande:

  • Marknadsorder
  • Begränsa beställningar
  • Villkorliga beställningar
  • Stop-Entry-order
  • Stop-Loss Order
  • Ta vinstorder

Dessa order är definitivt viktiga för handlare att genomföra sina handelsstrategier. Marknadsorder hjälper användare att utföra sina affärer omedelbart till bästa tillgängliga pris från orderboken. Detta kan vara ett bra alternativ för användare som vill gå in och ut på marknaden omedelbart utan att vänta på att priset på en tillgång ska flyttas.

Limitorder äter inte likviditeten från orderboken. De ger faktiskt likviditet. De gör att orderboken blir mer flytande och större. Detta minskar fluktuationer på marknaden och hjälper till att öka likviditeten för dem som omedelbart vill sälja eller köpa kontrakt.

När användare handlar med begränsade beställningar kan de välja det pris till vilket de vill att ordern ska utföras. De kan till exempel vänta på att Bitcoin når 50 000 dollar innan de säljer.

En villkorlig order gör det möjligt för handlare att få tillgång till marknaden om vissa villkor är uppfyllda. Om priset för att utlösa den villkorliga ordern uppfylls kommer en gräns eller marknadsorder att genomföras.

villkorlig orderbytesbyte

Mer avancerade handelsorder inkluderar stop-entry-order, stop-loss-order och tar vinstorder. Alla är tillgängliga i ByBit-utbytet för att användare ska kunna börja använda dem. I framtiden kan det också vara möjligt för börsen att lägga till nya ordertyper och hjälpa avancerade handlare att hantera sina medel och investeringar.

Isolerad och tvärmarginalhandel

Du kan välja tvärmarginal eller isolerad handlare när du använder denna plattform. Isolerad marginal betyder att du bara skulle handla i en specifik position med den marginal som du placerade i den positionen. Om du har andra affärer öppnade kommer de inte att beaktas.

Men om du handlar med korsmarginal kommer dina andra saldon (som är kopplade till andra positioner) att tas i beaktande. Detta kan vara mycket viktigt för att undvika att likvideras i förväg.

Isolerad marginal är vanligtvis mycket användbar för handlare som vill kontrollera varje position de handlar. Det är lättare att ställa in och du skulle ha en tydlig översikt över situationen. Du kan emellertid alltid ställa in marginalhandel och börja få avancerade funktioner för att handla med hävstång.

Om du inte vill börja handla direkt efter att du skapat ett konto kan du alltid använda ByBit testnet. Detta är ett demo-konto som låter dig förstå hur du gör order, ändrar hävstångsalternativ och förbättrar din handel.

ByBit-appen

ByBit-börsen har skapat en dedikerad ByBit-app som gör det möjligt för användare att handla digitala tillgångar var som helst. Flera börser har lagt till stöd för handelsappar för att locka ett större antal användare. Dessutom tillåter en handelsapp handlare att ha sina pengar var som helst de är redo att handlas.

ByBit Exchange-applikation

ByBit-appen är tillgänglig för båda iOS och Android användare. Det erbjuder de flesta funktioner som du kan förvänta dig att ha på handelsplattformen. Dessutom kan du till och med börja använda ett brett utbud av diagram också från din telefon.

Även om upplevelsen verkligen är annorlunda jämfört med skrivbordsapplikationen kan det vara ett bra sätt att få tillgång till marknaden med din telefon var du än är.

ByBit-säkerhet

Säkerhet är en av de viktigaste sakerna när man analyserar utbyten. Crypto-handelsplattformar tillåter användare att hantera stora mängder pengar, och investerare vill veta att deras medel är skyddade.

Under de senaste åren hackades dussintals kryptoutbyten. De har påverkats av attacker där de förlorade tusentals om inte miljoner dollar från användare. ByBit-börsen har vidtagit flera åtgärder för att skydda användarnas medel.

De flesta av dessa säkerhetsfunktioner har testats i ByBit beta innan de lanserades. För närvarande har ByBit samma säkerhetsstandarder som de flesta av de största börserna på marknaden.

Plånböcker med flera signaturer och kylförvaring

ByBit-börsen använder för närvarande både kylförvaring och plånböcker med flera signaturer. Som du kanske redan vet tillåter kylplånböcker enheter (inklusive börser och individer) att hålla sina digitala tillgångar utan att vara anslutna till internet.

Ingen angripare eller hackare kunde komma åt en kylplånbok via internet. De privata nycklarna som är länkade till plånböckerna på denna plattform lagras offline. Bara en liten del av medlen för ett utbyte hålls i heta plånböcker (som är anslutna till internet). De behöver dessa plånböcker för att ge användarna likviditet om de vill ta ut pengar.

Dessutom har deras plånböcker flera signaturer. Vad betyder det? ByBit-börsen skulle bara kunna underteckna en transaktion endast om flera parter är inblandade. Ingen enskild person har kontroll över plånboken. Flera medlemmar måste godkänna en transaktion.

Detta ger ytterligare ett lager av säkerhet. Även om en hacker får tillgång till den kalla plånboken på ett fysiskt sätt, skulle han inte kunna genomföra en transaktion om inte andra användare undertecknar den.

Försäkringsfond och krypterad data

För att säkerställa ytterligare säkerhet för användarna har börsen inrättat en försäkringsfond. Denna försäkringsfond skulle skydda användarna från att handla terminskontrakt om en näringsidkare likvideras till en nivå under konkurspriset.

Om ByBit-börsen inte kan avveckla en handlarposition till ett konkurspris eller bättre, skulle försäkringsfonden börja arbeta. På detta sätt kan näringsidkaren ge tillbaka de lånade medlen till långivaren.

När det gäller datakryptering arbetar företaget med en fullständig SSL-kryptering för sin webbplats. Därför bör du alltid kontrollera denna information när du går in på webbplatsen. Om du går in på en webbplats som påstår sig vara ByBit-utbyte och den inte har SSL-kryptering, bör detta vara en röd flagga.

Detta skulle hjälpa dig att upptäcka nätfiskewebbplatser och eventuella skadliga parter som försöker stjäla användarinformation som e-postkonton och lösenord. Du bör alltid undvika nätfiskewebbplatser och kontrollera webbadressen till webbplatsen.

2FA-konton

En annan sak att nämna om ByBit-utbytet är relaterat till möjligheten att lägga till 2-faktor-autentisering. Detta är en ytterligare funktion som användare har för att skydda sina konton. Förutom att använda ett e-postkonto och ett lösenord kan du behöva använda Google Authenticator-appen som gör att du kan autentisera dina autentiseringsuppgifter med din telefon.

autentiserare google

2FA kan också aktiveras för att ta ut medel eller bekräfta transaktioner på plattformen. På det här sättet kan du inte utföra några av de större aktiviteterna på plattformen om du inte har tillgång till din telefon. Således skyddar den dig mot hackare som kan ha haft tillgång till dina referenser.

ByBit-avgifter

Handelsavgifter är definitivt viktiga för handlare eftersom de gör det möjligt för dem att bättre planera sina strategier. Ju lägre avgifterna är, desto enklare är det att göra vinster och maximera vinsterna. Som det händer med de flesta börserna på kryptomarknaden använder ByBit-utbyte standardavgifter när användare handlar.

Det betyder att varje gång en order genomförs måste du betala en provision för att utföra affären. Om du gör en gränsorder behöver du inte betala för den om den inte körs.

Det är värt att ta hänsyn till att begränsningsorder har en rabatt. Användare tillhandahåller likviditet snarare än att ta det. När en näringsidkare placerar en marknadsorder tas likviditeten från orderboken. Dessa typer av order är vanligtvis dyrare än limitorder (likviditetsproducenter).

I skrivande stund ligger avgiften för marknadsmakare (begränsade beställningar) på -0.0250%, vilket innebär att du skulle få en liten rabatt i den krypto du köper eller säljer när handeln genomförs. Men om du öppnar en marknadsorder måste du betala 0,075% i avgifter.

Slutord av ByBit Exchange

ByBit-börsen är en plattform som erbjuder derivathandel för kryptovalutor. De erbjuder mycket attraktiva avgifter och börsen blev en av de största på senare tid. Dessutom erbjuder det lösningar till kunder från hela världen och det har också en dedikerad applikation för de användare som vill handla var som helst.

När det gäller säkerhet erbjuder de standardtjänster för kryptomarknaden. Onc sak är tydligt, deras derivatplattform är bland de bästa på marknaden med ett brett utbud av handelsorder och flera diagram och verktyg som är mycket användbara för handlare och analytiker.

Registreringsprocessen är ganska enkel och användare kan börja använda ByBit testnet (demo-konto) för att förstå hur man kan handla bättre Bitcoin och kryptoderivat i några få enkla steg.Source link