Singapore, Singapore, 7 december 2021, Chainwire

Ledande globalt utbyte av digitala tillgångar, Gate.io, har snabbt blivit den sjätte största kryptoterminsplattformen i världen, efter att ha tagit sig från en femtonde plats för drygt två månader sedan. Den takt med vilken plattformen har vuxit betydligt bättre än konkurrenterna, vilket cementerar Gate.ios plats på terminsmarknaden.

Enligt uppgifter från CoinGecko, Gate.ioHandelsvolymen för 24-timmars kryptoterminer översteg 7,1 miljarder dollar, vilket pressade börsen till den sjätte positionen världen över när det gäller handelsvolym. Gate.io tillhandahåller terminskontrakt för mer än 185 USDT-parade och 25 BTC-betalda tillgångar inklusive Bitcoin, Ethereum, Solana, Litecoin, Shiba Inu och Sandbox.

“Gate.ios kryptoterminsplattform har vuxit enormt under den senaste månaden då turbulenta marknadsförhållanden blev mer uppenbara. Gynnsam mun-till-mun och mängden produkter som erbjuds har varit de ledande bidragsgivarna till tillväxten av vår framtidsplattform. Vi har tagit till oss användarnas feedback och förslag för att ytterligare utöka våra erbjudanden, säger Marie Tatibouet, Chief Marketing Officer på Gate.io

Terminsplattformen tillåter användare att handla på en plattform som erbjuder hög likviditet och stabilitet, efter att ha visat sig vara operativ även under turbulenta marknadsförhållanden. Användare kan handla över 200 kontraktspar på plattformen med några av de lägsta avgifterna i branschen, samtidigt som de utforskar några av dess innovativa funktioner som kontraktsbonusar, omvända positioner, avancerad kontraktsanalys och kvantitativa handelslösningar.

Den 15 december, Gate.io kommer att lansera världens första mästerskap för handel med kryptoterminer, en kampanj som syftar till att belöna de användare som har gjort vår plattform till vad den är idag. Med upp till $2 miljoner i priser att vinna, avser Gate.io att använda kampanjen för att höja sin handelsplattform i världsklass.

Förutom att tillhandahålla en kraftfull handelsplattform för terminer har Gate.ios spotbörs också listat mer än 1 100 mynt och tokens, och företaget har investerat mycket pengar för att expandera sin NFT Magic Box-marknad och sin Startup IEO-plattform.

Om Gate.io

Gate.io är en ledande digital valutaväxling med över 8 miljoner användare i 190 länder över hela världen. Börsen erbjuder spot-, marginal-, termins- och kontraktshandel utöver DeFi-produkter genom HipoDeFi, förvaringstjänster via Wallet.io, investeringar genom Gate Labs och dess dedikerade GateChain-plattform. Företaget erbjuder också en helt integrerad svit av produkter som dess Startup IEO-plattform, NFT Magic Box-marknadsplats, kryptolån och mer.

Kontakter

Chef för PR & kommunikationSource link