Singapore, Singapore, 8 december 2021, Chainwire

Gate.io, en av världens ledande kryptovalutabörser, har etablerat sig som plattformen med det bredaste utbudet av mynt och tokens. Börsen grundades 2013 och har blivit känd för att ha över 1 100 mynt och tokens listade med nästan 2 250 omsättbara par och en terminsmarknad med över 200 par att handla på.

“Under de senaste åren har vi bestämt oss för att bygga en av de mest omfattande plattformarna som finns på kryptovalutamarknaden idag. Förutom våra spot- och terminsbörser har vi flera andra populära funktioner, inklusive vår Startup IEO-plattform, NFT Magic Box-marknadsplatsen, hävstångshandel, evig kontraktshandel och mer. Vi förnyar ständigt och utvecklar nya funktioner som fortsätter att få Gate.io att sticka ut från resten, säger Marie Tatibouet, Chief Marketing Officer på Gate.io

Driven av företagets ständigt växande spotbörs, Gate.ios terminsbörs har vuxit till att bli den sjätte största kryptoterminsplattformen i världen i volym enligt CoinGecko, och ser dess 24-timmars terminshandelsvolym överstiga 7,1 miljarder dollar den 4 december. Terminsmarknaden erbjuder för närvarande över 185 USDT-parade och 25 BTC-parade tillgångar.

Gate.io Futures i ett nötskal

Det mest populära terminserbjudandet på Gate.io är eviga kontrakt. Gate.ios eviga kontraktshandel erbjuder över 200 par, inklusive BTC, ETH, EOS, LTC, BCH, BSV, etc. Plattformen tillhandahåller konkurrenskraftiga avgifter och stöder tvåvägspositioner såväl som omvända positioner.

Den 15 december, Gate.io kommer att lansera världens första mästerskap för handel med kryptoterminer, en kampanj som syftar till att belöna de användare som har gjort vår plattform till vad den är idag. Med upp till $2 miljoner i priser att vinna, avser Gate.io att använda kampanjen för att höja sin handelsplattform i världsklass.

Om Gate.io

Gate.io låter blockkedjeentusiaster handla och lagra tillgångar i över 1 100 av de ledande kryptovalutorna för över 8 miljoner användare i över 190 länder. Börsen erbjuder spot-, marginal-, termins- och kontraktshandel utöver DeFi-produkter genom Hipo DeFi, förvaringstjänster genom Wallet.io, investeringar genom Gate Labs och dess dedikerade GateChain-plattform. Företaget erbjuder också en helt integrerad svit av produkter som dess Startup IEO-plattform, NFT Magic Box-marknadsplats, kryptolån och mer.

Kontakter

Chef för PR & kommunikationSource link