Singapore, Singapore, 12 november 2021, Chainwire

NFT-marknaden världen över har växt enormt under 2021, med en global NFT-försäljning som översteg 10,7 miljarder USD under tredje kvartalet 2021 enligt uppgifter som släppts på Reuters. Eftersom alla från startups och utbyten till teknikjättar som Microsoft och Meta flyttar fokus till metaversen, och indirekt NFTs, har Gate.io lanserat en ny Initial NFT Offering (INO)-plattform på sin dedikerade NFT Magic Box marknad.

“Lanseringen av vår nya dedikerade INO-plattform på den befintliga NFT Magic Box-marknaden strävar vi på Gate.io efter att ge konstnärer och kreatörer möjlighet att samtidigt hjälpa dem att visa upp sina konstverk för publik över hela världen. Omvänt kommer Gate.io-användare att få tidig tillgång till nya NFT-kollektioner genom att investera i nya talanger, säger Marie Tatibouet, Chief Marketing Officer på Gate.io

Under månaderna sedan Gate.io lanserades NFT Magic Box, har plattformen växt avsevärt. OpenPunks lanserades i oktober som en av världens första community-drivna NFT-kollektioner och blir en hörnsten i plattformen. Nyligen stöder Gate.io multi-chain på NFT Magic Box, vilket gör det möjligt för användare att visa upp och handla NFTs baserat på flera Ethereum- och Tron-protokoll. NFT-serier som Bored Ape Yacht Club (BAYC) har fått officiell certifiering, vilket tillåter användare att byta sina apor på NFT Magic Box.

Inledningsvis projekt listade på INO-plattform kommer att granskas strikt, med endast projekt som granskas av Gate.io-teamet som får delta på plattformen. Gate.io-communityt kommer att kunna rösta och stödja högkvalitativa projekt med långsiktig potential, samtidigt som de får tidig tillgång till dessa NFT-samlingar.

Eftersom Gate.io fortsätter att stödja originalskapelser i NFT-utrymmet, NFT Magic Box har officiella certifieringstaggar för kreatörer för att visa sin “officiella portfölj” och säkerställa att användarna kommer åt rätt samling. Skapare kan få tillgång till officiell certifiering genom att skicka in en ansökan direkt på plattformen. Officiell certifiering ger kreatörer tillgång till mer trafik och mer pengar, samtidigt som de får tillgång till den höga likviditeten från det större ekosystemet Gate.io.

Om Gate.io

Gate.io tillåter blockchain-entusiaster att handla och lagra tillgångar i över 1 000 av de ledande kryptovalutorna för över 8 miljoner användare från över 190 länder. Börsen erbjuder spot-, marginal-, termins- och kontraktshandel utöver DeFi-produkter genom Hipo DeFi, förvaringstjänster via Wallet.io, investeringar genom Gate Labs och dess dedikerade GateChain-plattform. Företaget erbjuder också en helt integrerad svit av produkter som dess Startup IEO-plattform, NFT Magic Box-marknadsplats, kryptolån och mer.

För mer information om Gate.io, besök https://www.gate.io/

Kontakter

Chef för PR & kommunikationSource link