SINGAPORE, Singapore, 9 september, 2021, Chainwire

Gate.io, en ledande digital tillgångsutbyte, meddelade att deras eviga kontrakt har erbjudit en försäkringsfond på mer än 1000 BTC; Det ger användare automatiskt genomgående positionskompensation och ger upp till 100 gånger hävstångseffekt på BTC förutom att utnyttja lösningar för ETH, EOS, LTC, BCH, BSV och hundratals andra populära digitala tillgångar. Användare kan utnyttja 20-100 gånger på långa och korta tjänster; Användare av det globala flerplattforms omfattande indexpriset som slutindex kan användare vara säkra på att de har valt rätt plattform som innehåller stabil drift och riskhantering.

Den längsta tjur som hittills körts på den globala kryptovalutamarknaden tog ett nästan plötsligt slut i maj, efter att ha stigit i nästan ett år. Marknadskraschen den 19 maj drev industrin att genomdriva starkare tillsyn med strängare kontroll över de produkter som erbjuds kunderna. Många kryptobörser lade till nya restriktioner, med fokus på att sänka den maximala mängden hävstångseffekter som användarna kunde använda på terminsavtal och avbryta produkter med hög hävstång, de flesta valde att täcka produkter med en 20 gånger hävstångseffekt.

Globalt lagtryck, policyförändringar och andra dåliga nyheter träffar efter varandra. Även om institutioner och användare har vant sig vid dåliga nyheter och osäkerhet genom åren, var den här gången annorlunda. I ett försök att komma före lag- och policyändringar blev nedskrivning av vissa produkter normen för de flesta kryptobörser. Förutom regleringshinder förblir utbyten mycket konkurrenskraftiga och som sådan har Gate.io kommit att förlita sig på sina kontraktserbjudanden för att stärka sin konkurrensfördel gentemot branschkamrater.

“Gate.io Perpetual Contracts är finansiella derivat specifikt för kryptovalutor. Den största skillnaden mellan eviga kontrakt och traditionella terminer är att det inte finns något leveransdatum, och användarna kan hålla positioner på obestämd tid, så det är närmare spothandel. Användare behöver bara vara uppmärksamma på att köpa upp och köpa ner, ge större hävstångseffekt än traditionella terminsavtal och stödja terminskontrakt, dubbelvalutakontrakt och omvända kontrakt, realisera långa och korta tvåvägsoperationer. Gate.io stöder för närvarande kontraktshandel med BTC och USDT som avvecklingsvalutor, säger Marie Tatibouet, CMO på Gate.io, i ett uttalande.

För att minska transaktionskostnaderna för användares kontrakt har Gate.io lanserat en stegeavgiftsstruktur på kontrakt, som är avsedd att avsevärt sänka den enda Taker -räntan, så att vanliga användare kan få de lägsta transaktionsavgifterna. För professionella marknadskunder har Gate.io också öppnat en oberoende applikationskanal och marknadskunder kan fortsätta att njuta av generösa belöningar för en enda Maker -avgift.

Gate.io eviga kontraktstransaktionsavgifter är indelade i två riktningar: Taker: 0,075%; Tillverkare: -0,025%. Användare kan inte bara inte betala avgiften, utan också få tillbaka avgiften som belöning.

Generellt sett, det vill säga att alla Maker -användare kan tjäna avgifter samtidigt som de tjänar intäkter. Å andra sidan är stegeavgiftsstrukturen mycket lägre än de avgifter som konkurrerande plattformar bara erbjuder på högvolymhandel, och det är en av de mer konkurrenskraftiga avgiftsstrukturerna på kontraktsmarknaden. Det gör det möjligt för användare att njuta av en högkvalitativ kontraktstjänstupplevelse av toppbyten till branschens låga priser.

Nollaktiekontrakt för att tillhandahålla försäkringsfond

Gate.io -kontraktet använder en försäkringskassa för att säkerställa ett smidigt slutförande av kontrakt med en stark utjämningsprocess. När förlusten av positionen är större än marginalen täcker försäkringsfonden förlusten av positionen. Kontraktsförsäkringsfonden kommer från de balansmedel som genereras genom tvångsavslutande av kontrakt. När positionen tvingas stängas placeras ordern till konkurspriset för att göra en matchning på marknaden. Om det faktiska transaktionspriset är bättre än konkurspriset, går det genererade saldot in i försäkringsfonden.

Kort sagt, Gate.io -kontraktet ger användaren en försäkringskassa, ger automatiskt användaren kompensation för förlusten av positioner och realiserar noll tilldelning av kontraktsförluster.

Kontraktsfunktion för att säkerställa sömlösa transaktioner

Gate.io USDT: s permanenta hybridhanteringsmarginalupplåningsfunktion tillåter 0% ränta på säkerhetsvalutan. Genom denna funktion kan användare utnyttja BTC på sitt spotkonto med 0% ränta för att låna upp till 100 000 USDT. Användare behöver inte sälja sina digitala tillgångar eller överföra pengar till kontraktskontot. Marginalen dras automatiskt från spotkontot. Det bör noteras att den tillhandahållna säkerheten för hybridmarginalen inte kan överföras. Hybridmarginalupplåning är värdeomvandlingen av säkerheter för att motstå risken för avveckling av kontrakt. Ingen faktisk upplåning sker, så det finns ingen hanteringsavgift.

Gate.ios eviga kontrakt stöder ett tvåvägsläge, det vill säga att användare kan ha långa och korta positioner på båda sidor av samma kontrakt. Växlingen mellan envägs- och tvåvägspositionslägen är effektiv för alla kontrakt som betalas av användaren i en valuta samtidigt, förutsatt att alla kontrakt som användaren avvecklar i denna valuta inte har några positioner och inga väntande beställningar.

Införandet av hybridmarginalalternativ, tvåvägspositioner och efterföljande funktioner säkerställer faktiska fördelar för användarna vid handelskontrakt, samtidigt som det ger transaktionssäkerhet och stabilitet. Jämfört med andra kontraktsprodukter från konkurrerande plattformar har Gate.ios kontrakt fler mångsidiga och innovativa funktioner, vilket bekräftar Gate.ios engagemang för innovation och konsekventa uppgraderingar av de tjänster som erbjuds.

Miljontals dollar i belöningar

Gate.io har avsatt miljoner dollar i USDTest för behöriga användare att testa plattformen. Användare kommer att kunna använda dessa belöningar för att kompensera avtals- och handelsavgifter, förluster och andra kapitalkostnader. Både nya och nuvarande användare kommer att kunna dra nytta av dessa belöningar som kommer att delas ut i form av USDT eller BTC. Användare kan tjäna dessa belöningar genom vissa särskilda aktiviteter på kontraktshandelsplattformen.

Dessutom kommer dessa belöningar att ha företräde framför användarens egna medel och de vinster som uppnås vid handeln med USDTest. Till exempel: Användare A har 100 USDTest på sitt konto, innehar en BTC/USDT -position genom kontraktstransaktioner som använder 80 USDTest och stänger inte positionen. Efter att USDTest löper ut om 30 dagar kommer det oanvända saldot, i detta fall 20 USDTest på kontot, automatiskt att återställas och brännas.

Den nuvarande Gate.io -kontraktsplattformen har många nya uppgraderingar. För att ge sina användare en förbättrad handelsupplevelse har Gate.io lanserat en serie belöningsprogram för användare, dessa aktiviteter kommer att ge användarna möjlighet att tjäna en mängd olika belöningar. “Nykomlingshandledning” hjälper användare att förbättra sina färdigheter som handlare, användare som deltar i dessa aktiviteter har en chans att vinna massiva belöningar genom att gå med andra kontraktshandlare på plattformen.

Om Gate.io

Gate.io grundades 2013 och har sedan dess vuxit till att bli ett topp 10 globalt kryptovalutautbyte efter handelsvolym. Säkerhet är fortfarande företagets högsta prioritet och det har revisionsintyg tillgängliga som bevis på reserver. Dess huvudsakliga produkter inkluderar spot-, marginal- och kontraktshandel utöver derivat, kryptolån, kvantitativ handel, initiala börsinvesteringar (IEO) och har en särskild NFT -marknadsplats.

Gate.io förlitar sig på stabil teknisk support och ett stort antal listade mynt och tokens. De mer vanliga kryptovalutorna har ökat handelsvolymen och stöder därmed kontraktshandel med över 150 kryptovalutor som för närvarande stöds. Den dagliga transaktionsvolymen för eviga kontrakt överstiger regelbundet 2 miljarder dollar med ett stort antal Gate.io -användare världen över som använder tjänsten. På grund av detta har Gate.io investerat mycket pengar i säkerhet för att säkerställa säkerheten för användartillgångar som används på plattformen. Kontraktshandelns ökade popularitet på Gate.io är bara toppen av isberget då plattformen regelbundet utvecklar nya produkter för att tillgodose användarnas efterfrågan, till exempel introduktionen av sin dedikerade NFT Magic Box -marknadsplats, Startup IEO -plattform och ny Copy Trading -plattform. Konsekvent innovation är en prioritet för Gate.io.

Kontakter

Chef för kommSource link