Ledande kedjedata-oracle-plattformen Band Protocol har meddelat en integration med Google Cloud för att ge användarna tillgång till korrekt och realtidsanalys av finansiella tidsseriedata.

Tillkännage det nya samarbetet via en tjänsteman blogginlägg, Sa Band Protocol att integrationen skulle lägga Band Protocol-orakeldata live på Google Cloud Public Data, vilket möjliggör snabb, pålitlig och exakt analys av ekonomiska tidsseriedata.

Enligt Bandprotokoll, Google Cloud Public Data har en enorm mängd data som kan användas för unik analys, vilket kan vara mycket intressant för ekonomiska tidsseriedata i realtid när det gäller maskininlärning. De finansiella tidsseriedata kommer direkt från Band Protocols offentliga dataset i Google BigQuery.

På tal om integrationen sa Kevin Lu, chef för affärsutveckling på Band Protocol, att det bara var det första av många användningsfall som dataplattformen undersökte för att överbrygga traditionella företag och blockchain-applikationer.

“Vårt fokus är att kontinuerligt och snabbt utöka stödet för data som finns tillgängliga på BandChain – att driva användningsfallet långt bortom bara Web 3 tillsammans med många företag,” noterade han.

Bandprotokoll utökar partnerskap med injektionsprotokoll

I en annan utveckling, Bandprotokoll nyligen utökat sitt samarbete med Injective Protocol, så att båda nätverken kan använda valideringsnoder på varandras nätverk.

Som ett resultat av partnerskap, Kommer bandprotokollet att använda den nod som redan har ställts in för Injective och nu delta i Equinox Staking.

Injektivprotokollet upprepade sitt gemensamma fokus för demokratisering av möjligheter inom finanssektorn och noterade att partnerskapet mellan Band och Injektiv skulle överbrygga klyftan mellan blockkedjor och datakällor utanför kedjan.

Eric Chen, VD för, uttryckte sin spänning med partnerskapet Injektiv, sade Bandprotokollet hade varit en tidig anhängare av Injective-projektet och tillade att samarbetet kommer att säkra ett enormt orakel och primitiva derivat.

På samma sätt sa Soravis Srinawakoon, medgrundare och VD för Band Protocol, samtidigt som han talade om partnerskapet, att båda lagen i samarbete med Terra och Mirror Protocol lanserade världens första decentraliserade börshandel.

“Vi är stolta över att bli en genesis validator på Injective inför deras Mainnet och vice versa, få deras team att driva en BandChain-nod för att främja båda lags intressen”, tillade han.

BAND Pris

Som ett resultat av integrationen med Google Cloud, togs bandprotokollet (BAND) priset ökade med 40% för att nå ett nytt rekordhögt värde på 22,83 dollar.

Men vid tidpunkten för publiceringen har BAND-priset sjunkit och handlas nu till $14,63, med ett marknadsvärde på $422,689,571 och en handelsvolym dygnet runt på $185,013,629.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om aktuella trender inom kryptovaluta och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link