Data från Google Trends har avslöjat att nuvarande Google-sökningar efter ”Ethereum” har nått en rekordhög nivå.

Googles sökintresse för Ethereum steg till en hög höjd under den senaste Ether (ETH) bull run. Förra gången Ethereum nådde en topp i söktermernas popularitet var den 13 januari 2018. Det var också datumet då ETH nådde en rekordhög nivå på 1 422,88 USD.

Många söktermer relaterade till krypto har inte riktigt nått sina toppar trots ökningen av den nya tjurmarknaden. Ethereum är faktiskt ett undantag som är värt att notera. I Ethereums historia är människor det för närvarande söker för ordet mer än någonsin tidigare.

En ökad sökning visar stort intresse för Ethereum

Ett stigande intressepoäng i Google Trends för en viss term är uppenbarligen relaterat till ett stort intresse från allmänheten för just det ämnet. Detsamma gäller för krypto: när det är en hög sökning efter en kryptovaluta, visar det att det finns en positiv känsla gentemot det myntet. Detta betraktas historiskt som ett “folkmått”.

Sökintresset för Ethereum på Google har nått en ny rekordhög nivå, men detsamma kan inte sägas för Googles sökningar av “Bitcoin.” Eftersom det kom till sin högsta popularitet den 23 december 2017, har nuvarande sökningar av “Bitcoin”Har varit kvar på bara 65% av den topp 2017.

När det ökar i popularitet för olika söktermer i krypto kan det vara en obestämd tjurkörning eftersom nyfikna investerare kan besluta att göra ett köp. När det finns fler inköp leder det till en ökning av priset. Prisökningen kommer i sin tur att väcka mer intresse, vilket leder till ett större antal sökningar och potentiella inköp.

Uppgifterna från Google Trends visar också det relativa intresset enligt sökningar i olika regioner. Som det ser ut finns det högsta intresset för söktermen “Ethereum” i följande länder: Kosovo, Nordmakedonien, Slovenien, Nigeria och Kina.

Dessutom är följande några av de nyckelord som är relaterade till aktuellt kryptovalutaintresse, som visas som en procentandel av deras högsta intresse, vilket var runt slutet av 2017 till början av 2018: Ethereum (100%), Vitalik Buterin (56%), Ethereum Classic (87%), Bitcoin (65%), kryptohandel (84%), DeFi (90%), XRP (42%), kryptokurrency (29%) och Satoshi (42%).

Under de senaste veckorna har de flesta av dessa termer ökat i sökfrekvensen.

Innan nu Toronto-baserade kapitalförvaltningsföretag 3iQ meddelat noteringen av The Ether Fund på Toronto Stock Exchange. Anmärkningsvärt följde denna notering det framgångsrika slutförandet av en börsintroduktion (IPO) av Ether Fund.

ETH-pris

Från tidpunkten för publicering, Ethereum pris var $ 1.036, med en handelsvolym 24 timmar om dygnet på 61.971.888.106 $. ETH-priset sjönk också med 18,4% under det föregående dygnet. Den har en tillgång på 114 miljoner ETH-mynt i omlopp. Binance är också den mest aktiva marknadshandeln ETH.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link