Meme.com översikt

Meme.com är en plattform för utforskare att dela sina meme-upptäckter och skapelser. Plattformen arbetar i meme-, NFT- och sociala mediesektorer genom att använda kryptovaluta för att mäta värdet på innehåll på internet. Det leds av ett team av passionerade och erfarna individer med viralt och memetiskt innehåll som tror att memes har en enorm kraft att koppla ihop människor och skapa unika delade upplevelser. Målet med Meme.com är att skapa en väg som ger användare möjlighet att hitta och starta trender på internet. Teamet har stora förhoppningar om att plattformen kommer att driva gränserna för memecoins, NFT och digital konst på unika sätt när sektorn fortsätter att växa.

Meme.com gör det möjligt för användare att mynta memetiska tokens som baseras på det upplevda värdet av den trend eller det meme de representerar. Innehållet runt varje objekt kommer att samlas av samhället med skaparen av de bästa memerna varje månad som får belöningar inklusive speciell NFT-konst. Meme-tokens kan placeras på plattformen för att stimulera samhället att generera och bidra till ett specifikt meme. Plattformen har sin egen marknadsplats där värdet på varje meme och trend kan mätas och jämföras över tiden.

Den nuvarande mememarknaden och dess utmaningar

Meme-tillverkare har mest arbetat för större plattformar för att få betalt. Vissa gör dock bara memes för att underhålla sina följare på sociala medier och för att växa sina personliga sociala mediasidor. Memesna kan sedan användas av andra utan att de ursprungliga skaparna korrekt krediteras, vilket innebär att de slutligen bidrar till trender, hashtags och underhållning utan några ekonomiska fördelar för ägarna.

Även om vissa människor får betalt för att skapa memes för företag för marknadsförings- och innehållsskapande ändamål, tillhör arbetet inte dem, eftersom dessa organisationer vanligtvis hävdar ägande.

Det finns för närvarande få marknadsplatser där trendiga memes kan betygsättas, delas och njutas. Värdet av dessa memes kan inte uppskattas eller jämföras, vilket innebär att deras tillverkare inte kan be om rätt pris för trending memes. Därför, även i fall där det finns belöningar, är det svårt att korrekt värdera värdet på varje meme.

Meme.com Value Proposition

Meme.com bygger ett protokoll som är utformat för att belöna och tillhandahålla ett rättvist meme-ekosystem. Målet är att låta meme-tillverkare göra anspråk på sin rättvisa andel av de saker de skapar eller hittar. Användare av plattformen kommer att gå med i andra experter för att debattera om de senaste trenderna och de mest utsökta memesna, så att de kan betygsätta och värdera varje arbete korrekt.

Plattformen kommer att vara värd för expeditioner som stöds av sponsorer som låser upp Meme-tokens och initierar utforskningen öppen för alla. Användarna kommer då att samla in bevis för anmärkningsvärda trender som kommer att skickas till ett Meme Council för godkännande. När deras arbete har godkänts kan användaren sedan tjäna Memecoin.

Plattformen erbjuder en möjlighet för meme-älskare, skapare och upptäckare att tjäna en skälig andel för sina ansträngningar att bidra till internettrender. Memes används i onlineinnehåll för att locka tittare och behålla sin uppmärksamhet längre. Därför har skaparna av dessa virala memes en chans att tjäna stora inkomster via Meme.com-plattformen.

Det kan vara svårt att verkligen värdera varje meme korrekt och erbjuda lämpliga belöningar till användarna. Men genom Meme Council kan användare få bättre belöningar jämfört med vad marknaden för närvarande erbjuder. Dessutom arbetar plattformen med andra funktioner som gör det möjligt för användare att träffa experter som kan betygsätta memes samt en NFT som avslöjar det verkliga värdet av varje skapelse. Denna NFT är Marmorkortet

Vad är marmorkort

Marmorkort är NFT-inspirerade av allt på internet och fungerar som bevis på upptäckt för en webbsida som innehåller ett meme eller trend. Varje sida med rätt URL kan konverteras till en NFT. Marmorkort är ERC-721-tokens på Ethereum och garanterar ägande och tillåter skapare eller ägare att sälja korten genom auktion på marknadsplatser som stöds. Det kommer bara att finnas en version av varje NFT så användare av Meme.com har chansen att hitta det mest unika, presentera dem för Meme Council och ha en chans att bli belönat enormt beroende på marmorkortens värde

Slutsats

Meme.com bygger en rättvis andel för meme-ekonomin och kommer att ge ägare, belöningar och kredit till skaparna. Detta är bättre än vad skapare och upptäcktsresande för närvarande tycker om, även när några av deras konstverk har använts för att driva virala internettrender. Med de kommande funktionerna kommer det att bli intressant att se hur användare dra nytta av Meme.com och hur plattformen tjänar meme-, NFT- och sociala mediesektorerna.Source link