Grayscale har köpt 5,7 gånger den dagliga mängden BTC som bryts ut. Företaget har exakt förvärvat 5 000 BTC till ett värde av 189 miljoner dollar för två dagar sedan. Detta är enligt uppgifter försedd av Bloqport, ett kryptoanalysföretag. Detta visar att det finns ett stort intresse från företag att investera i Bitcoin.

Gråskala köper Bitcoin

Grayscale fortsätter att köpa Bitcoin för sitt Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Stora och traditionella investerare använder Grayscale-lösningar för att få tillgång till den virtuella valutamarknaden. De flesta lösningarna där ute skapades för investerare i detaljhandeln. Grayscale Bitcoin Trust erbjuder tillgång till BTC till stora företag från hela världen.

Utöver det, under de senaste 30 dagarna, lämnade mer än 67 000 BTC utbyten mot varma och kalla plånböcker. Detta är nästan 2,4 miljarder dollar i skrivande stund. Om trenden fortsätter kan effekten på utbudssidan bli enorm för den virtuella valutan. Investerare skulle inte kunna hitta den BTC de vill köpa till aktuella priser.

Informationen som delas av CryptoQuant, ett blockchain- och kryptoanalysföretag, visar att investerare vill ta ut sina medel för långa och medellånga investeringar snarare än för kortsiktiga vinster. Varma och kalla plånböcker är vanligtvis det bästa sättet för användare att hålla sina BTC och kryptovalutor snarare än utbyten.

Med en högre efterfrågan på den virtuella valutan kan det vara möjligt för den att fortsätta att röra sig högre under de kommande månaderna. Vi har dock sett BTC nu återgå till 34 500 dollar en trend som kan fortsätta de närmaste dagarna. Ändå är effekten definitivt stor på marknaden.

Bitcoin (BTC) har redan fördubblats från sin tidigare rekordhöga nivå på $ 20.000 till $ 40.000. Den massiva prishöjningen mellan november och början av januari 2021 lockade ett stort antal nya investerare från hela världen. Vissa Altcoins har också ökat under de senaste månaderna. Detta visar att hela kryptomarknaden är hausse just nu.

Ethereum (ETH) handlas till exempel över 1 150 $ och andra virtuella valutor som Polkadot (DOT) eller Chainlink (LINK) har upplevt massiva prishöjningar de senaste dagarna. Nu kan det vara dags för Bitcoin att få styrka och fortsätta att gå högre mot nya toppar. Med ett lägre utbud (närvarande i börserna) och en större efterfrågan kunde vi se nya toppar 2021.

Source link