Gråskala fortsätter att expandera när vi börjar 2021. Det digitala kapitalförvaltningsföretaget meddelade att de nu förvaltar 20,2 miljarder dollar i tillgångar. Företaget erbjuder olika kryptoinvesteringsprodukter som hjälper traditionella investerare att få exponering för virtuella valutor. Detta visar att marknaden har expanderat under de senaste månaderna.

Gråskala AUM når 20,2 miljarder dollar

Det digitala kapitalförvaltningsföretaget har informerad att deras förvaltade tillgångar har nått ett totalt värde på 20,2 miljarder dollar. Den största produkten är Grayscale Bitcoin Trust. För närvarande är AUM för Grayscale Bitcoin Trust 17,47 miljarder dollar. Detta visar att investerare letar efter sätt att investera i Bitcoin och Grayscale ger användarna denna information.

Den näst största produkten som erbjuds av detta företag är Grayscale Ethereum Trust. Ethereum är det största altcoinet på kryptovalutamarknaden. För närvarande står Grayscale Ethereum Trust för 2,17 miljarder dollar i förvaltade tillgångar. Ethereum är ett blockchain-nätverk som kan användas för att köra smarta kontrakt, decentraliserade applikationer och mer.

I den tredje positionen hittar vi Grayscale Litecoin Trust med 145 miljoner dollar i tillgångar under förvaltning. Litecoin är också en av de största altcoins i världen. Faktum är att LTC efter Ethereum (ETH) och XRP är den virtuella valutan med världens största börsvärde. Litecoin har ökat som en digital valuta som syftar till att hjälpa Bitcoin bearbeta överföringar på ett snabbare och billigare sätt.

Företaget erbjuder också andra investeringsprodukter. De andra inkluderar virtuella valutor som Ethereum Classic (ETC), Horizen (ZEN), Stellar Lumens (XLM), XRP, Zcash (ZEC) och en “Digital Large Cap Fund.” Ändå är den största fortfarande Grayscale Bitcoin Trust.

Det är värt att nämna att ett stort antal företag under de senaste månaderna har investerat i Bitcoin. Målet för dem är att söka efter en försäkring mot devalverande av fiatvalutor runt om i världen.

Några av dessa företag inkluderar bland annat Square, MicroStrategy, MassMutual och Ruffler. Detta visar att stora investerare och institutioner går in på kryptovalutamarknaden. Detta kan ha en mycket positiv effekt på priset på Bitcoin. Med sin lägre emission efter halveringshändelsen 2020 och med en stor efterfrågan från marknaden kan det vara möjligt för BTC att fortsätta växa i framtiden.

När detta inlägg skrivs har Bitcoin ett pris på 29 230 dollar och en marknadsvärdering på 541 miljarder dollar.

Source link