Coinbase lanserade Coinbase Earn -programmet 2018, där medlemmar kan tjäna kryptovaluta genom att titta på videor och ta tester.

Nyckeltanken med Coinbase Earn -projektet är att låta användarna bättre förstå teknologierna i den digitala tillgången. Studera det på ett roligt och enkelt sätt och få en viss mängd mynt att testa.

Så alla kan bekanta sig med kognitivt träningsmaterial. Och lära dig mer om principerna för deras arbete och få en belöning för detta en viss stund för att kontrollera hur tillgången fungerar i praktiken.

Idag är Coinbase Earn en plattform som löser många praktiska användarfrågor och öppnar blockchain för nya kategorier av användare. Det är också ett utmärkt tillfälle att få berömda och lovande kryptokurvor gratis. Ursprungligen kunde plattformen endast få 0x tokens gratis. Det lade till så lönsamma kryptovalutor som XLM, ZEC, BAT, EOS och ZRX. Listan uppdateras ständigt.

Ledarna för Coinbase -utbytet hoppas att Earn -projektet kommer att hjälpa till att introducera en ny grupp användare till blockchain som skulle vilja lära sig mer om kryptokurvor. Hittills är de rädda för att investera i dem på grund av bristande kunskap.

Coinbase Earn ger användarna möjlighet att tjäna kryptovalutor med enkla klick från en PC eller smartphone.

Hur det fungerar:

  1. Coinbase Earn släpper en enkel instruktionsvideo för användare att lära sig mer om kryptovalutor.
  2. Efter varje videoklipp uppmanas användare att göra en undersökning för att kontrollera och konsolidera sina kunskaper.
  3. För varje genomförd undersökning kommer användaren att få belöningen som reglerna anger till sin Coinbase Wallet.

Tjäna erbjudanden är tillgängliga för en smal krets av kunder under en begränsad tid. Den aktuella listan med förfrågningar kan alltid ses på Coinbase Earn -sidan.

Hur man får gratis krypto på Coinbase

hur man får gratis krypto på Coinbase. Det kräver:

  1. Välj den utbildning du är intresserad av.
  2. Studera hans lektioner. I regel överstiger en uppgift inte tre minuter.
  3. Gör testet i slutet av varje termin och bli belönad.

Efter att ha slutfört de grundläggande lektionerna i utbildningen kan användaren få tillgång till lektioner för avancerade användare, vilket tyder på en ännu djupare förståelse av ämnet och fler belöningar.

Många kurser innehåller ett erbjudande om ytterligare intäkter genom ett affiliateprogram. För att delta måste du skicka en inbjudan att slutföra utbildningen till fyra av dina vänner, som kan vara både nya och befintliga Coinbase -användare. Du får en belöning som reglerna anger för varje vän som går kursen.

Coinbase Tjäna studieavgifter varierar från $ 6 till $ 52. Det debiteras i form av en motsvarande mängd kryptovaluta, som lektionerna ägnades åt. Kostnaden för att slutföra ett uppdrag varierar från $ 1 till $ 10. För deltagande i remissprogrammet kan du få upp till $ 40.

Det engagerande utbildningsinnehållet som tillhandahålls av Coinbase Earn -tjänsten gör blockchain mer tillgängligt. Det låter dig också ta emot kryptovaluta utan ekonomiska risker. I teorin kan Coinbase Earn öppna den digitala tillgångsmarknaden för miljontals nya människor som skulle vilja testa kryptokurvor som en gratis webb- eller mobilapp.Source link