Dubai, Förenade Arabemiraten, 10 september, 2021,

Samarbetet mellan Graviton och Bonded öppnar nya möjligheter i DeFi för en mängd olika tokeniserade projekt och möjliggör en expansiv tillväxt av deras tokens likviditet och nytta.

Graviton är glada att kunna meddela avgången med Bonded Finance, en ledande plattform med smarta instrument och decentraliserade finansiella produkter för digitala tillgångar. Bonded skapades för att inkubera och distribuera experimentella, högavkastande, smartkontraktdrivna finansiella instrument som skjuter gränserna för öppen finansiering.

Bondeds mål är att överbrygga klyftan mellan etablerade och framväxande altcoin -projekt och ge lika möjligheter i DeFi. Bonded gör det möjligt för nyutvecklade men välkapitaliserade projekt med solid volym och prishistorik att delta i utlånings-/låneprotokoll och avslöja deras potential i DeFi. Inom Bonded-plattformen kan låntagare ställa säkerhet för hundratals låg-likviditets-altcoins och därmed öka deras nytta och därefter kapitalisering.

Graviton tillhandahåller för sin del incitamentverktyg för sådana projekt för att stimulera likviditetstillväxt och förenkla inträdet i nya ekosystem för sina samhällen.

Varje sådant likviditetsincitiviseringsprogram i Graviton kallade Katalysator liknar en traditionell avkastningsodling, om än med två betydande skillnader: För det första är jordbruksperioderna begränsade i tid. Användare kan skicka sina samlade LP -belöningar till Catalyst i upp till 2 veckor. För det andra använder dessa gårdar en sk Reflektion Jordbruk modell: Användare får belöningar i GTON, Gravitons styrningstoken, helt enkelt för att hålla LP -skivor som kommer från pooler som innehåller GTON och någon annan bastoken. Därför kommer alla IDO: er om Impossible Finance automatiskt att kvalificera sig för att delta i Graviton Catalyst-jordbruk på både EVM- och icke-EVM-kedjor.

Vårt partnerskap syftar till att gemensamt öka tillväxtmöjligheterna för nya projekt och tillhandahålla lättanvända verktyg för ökad likviditet i kombination. Samarbetet kommer att bidra till att bygga upp de diversifierade tillväxtstrategierna för hundratals altcoins.

Vår $ BOND token kommer automatiskt att kvalificeras för GTON -jordbruk på alla kedjor under betasteget i Graviton Catalyst -programmen. På samma gång, $ GTON kommer att bli tillgänglig som säkerhet för stablecoin -låntagare på Bonded -plattformen.

”Vi tror att DeFi inte är begränsat till Ethereum eller till topp 20-listan på Coinmarketcap. Vi ser en enorm outnyttjad potential i mångfalden av low-cap-projekt som ännu inte har lyckats avslöja sina förmågor och styrka på grund av den nuvarande marknadsfragmenteringen och skillnaden. Tillsammans med Bonded kommer vi att kunna ge ett försprång till sådana projekt. ” sa Alex P, medgrundare av Graviton DAO.

Om Bonded.Finance

Bonded-plattformen skapades för att inkubera och distribuera experimentella, högavkastande, smarta kontraktsdrivna finansiella instrument som skjuter gränserna för öppen finansiering. Bonded har en modell av institutionell kvalitet som syftar till att låsa upp, aggregera och riskera ~ 50 miljarder i vilande värde fördelat på outnyttjade digitala tillgångar genom att ge supportrar till kvalificerade altcoin-projekt möjlighet att utnyttja tillgångar och förverkliga deras värde.

Hemsida | Medium | Twitter | Telegram |

Om Graviton

Graviton är ett sätt att öka flerkedjens likviditet och användbarhet via Relay Token & Reflection Farming. Styrningen av projektet genomfört av Graviton-DAO.

$ GTON finns för närvarande på Ethereum, Polygon, Fantom, Avalanche, Heco, xDAI, Solana och BSC.

Hemsida | Ljuspapper | Blogg | Twitter | Github| Forum

Kontakter

CMO

Source link