Parma, Italien, 25 augusti 2021,

Parma Calcio 1913 är glada att kunna meddela ett nytt partnerskap för säsongen 2021/22. Klubben har gått ihop med Gravity Sport , som, från och med kvällens match mot Frosinone, kommer att bli en andra partner på skjortorna i herrarnas första lag.

Gravity Sport är en ledande NFT-marknadsplats och blockchain-teknik för sportunderhållning med kontor både i Förenade Arabemiraten och Storbritannien.

Gravity Sport använder äktheten av officiella rättigheter och kraften hos globala fandomgemenskaper för att stärka blockchain-baserad teknik. Erfarenheterna är officiella, mycket säkra och redo för skalning, innovativ konsumtion och transaktioner med stora volymer i den verkliga världen.

Gravity Sport gör det möjligt för klubbar, fans och samhällen att njuta av värdefulla stunder. Tillåter insamling av digitala NFT-tillgångar och handel med ett toppmodernt ekosystem, driver unik fandom-anslutning och tillgång till oöverträffad aldrig tidigare sett officiellt innehåll.

Gravity Sport brinner för att göra NFT tillgängligt internationellt. Ansluta fans, samhällen och samlare genom en spännande ny användning av teknik.

Jaap Kalma, verkställande direktör – företag i Parma Calcio 1913, hade följande att säga om avtalet: ”Dagens tillkännagivande ger ytterligare bekräftelse på det stora intresset som sponsorer har för Parma Calcio: de inser värdet av vårt projekt och vill vara en del av det. Gravity Sport är ett viktigt företag inom NFT -sektorn, som växer exponentiellt. Vi är glada över att ha ett sådant högkvalitativt företag vid vår sida och på våra skjortor. Vi kommer att gå till planen tillsammans, spel efter match, för att få de resultat som både de och vi förtjänar. ”

Stuart Gallacher, grundare av Gravity Sport, kommenterade: “Gravity Sport är absolut hedrad över att ha tecknat som en andra partner i Parma Calcio. Det är vår övertygelse att våra värderingar och ambitioner är nära anpassade till den historiska fotbollsklubben. Framgång, passion, potential att växa och skapa historia är vårt fokus för Parma Calcio, med dess fans, staden Parma och det bredare fotbollssamhället. Vi är glada att lansera, förnya och lyckas med en så dedikerad framåtblickande fotbollsklubb. Det är en så spännande plattformslansering för intressenter, spelare, fans, media och den globala publik vi kommer att nå med detta integrerade partnerskap. Vi är den första globala blockchain -NFT -marknaden som stöder en elitfotbollsklubb med ett Jersey Partnership. ”

Om Gravity Sport

Gravity Sport är en ledande NFT -marknadsplats och blockchain -verksamhet för sportunderhållning och Parma Calcios officiella NFT -partner.

Följ Gravity Sport på Instagam och Twitter:

https://www.instagram.com/gravitysportone/

https://twitter.com/gravitysportone

Kontakter

Source link