Lissabon, Portugal, 1200-359 LISBOA, 3 december 2021, Chainwire

Native Gold-token ($NGL), valutan i spelet i Gold Fever-universumet, var bara listade på KuCoin-börsen. Handeln är planerad att gå live den 3 december klockan 10:00 UTC, med KuCoin som lägger till stöd för handelsparen NGL/USDT och NGL/BTC.

Listningsprocessen utgör en utmärkt möjlighet för Gold Fever-projektet. Som en av de största kryptobörserna i världen kan KuCoin erbjuda enorm exponering och likviditet till $NGL-tokenen.

Vad är guldfeber?

Guldfeber har högkvalitativ 3D-grafik och värdefulla produktioner som konkurrerar med de flesta vanliga AAA-speltitlar som en överlevnads-MMORPG med våldsamt och roligt spel.

Tack vare den intelligenta integrationen av NFT:er (icke-fungibla tokens) och blockchain-teknik, är Gold Fevers ekonomi inte lik något som tidigare setts i ett spel. Det är mycket komplext och erbjuder spelare enorma möjligheter att tjäna pengar på sin spelupplevelse.

$NGL och guldfeberekonomin

De flesta föremål i spelet kommer att vara unika NFT:er, allt från vapen, skinn, fordon eller infrastrukturer. NFT för fordon som båtar och flygplan kan hyras ut till andra aktörer i utbyte mot en avgift, medan NFT-infrastrukturer fungerar som verkliga företag.

NFT-infrastrukturer, inklusive handelsbutiker, flygfält och stall, kommer att skapa yrken i spelet, där spelare kan tjäna belöningar genom att hantera sina företag och sälja varor/tjänster till andra spelare.

Till skillnad från de flesta play-to-earn-spel, som kräver betydande initiala investeringar för att börja spela, är Gold Fever gratis att spela. Detta innebär att alla får spela samtidigt som de har en chans att tjäna $NGL utan investeringar.

$NGL är valutan som driver varje transaktion i spelet. Spelare är fria att överföra, låna ut eller satsa sina $NGL. Staking erbjuder flera förmåner, inklusive rabatter på Gold Fever-butiken, guildprivilegier och tillgång till exklusiva evenemang.

Om Native Gold Fever

Gold Fever är ett utmanande free-to-play RPG som utnyttjar kraften i blockkedjan med skapandet av en decentraliserad ekonomi. Detta spännande och beroendeframkallande online-videospel för flera spelare speglar den fysiska världen till den digitala och tillåter spelare att ta faktisk äganderätt till knappa föremål i spelet genom Non-Fungible Tokens (NFT).

KontakterSource link