Singapore, Singapore, 17 augusti 2021,

HaloDAO, ett decentraliserat finansekosystem som är inriktat på bootstrapping -användning för fiat -backade stablecoins, har samarbetat med TrustToken, en reglerad stablecoin -emittent som är känd för sin serie “TrueCurrency” -poletter. Som ett resultat av partnerskapet kommer HaloDAO att lägga till stöd för TAUD, TCAD, TGBP och THKD i sin dApp för en planerad release i september 2021. HaloDAO kommer att sträva efter att stödja likviditet mellan icke-USD-stabila mynt och kryptovaluta-tokens som ETH och MATIC.

I takt med att DeFi- och Play-to-Earn-initiativ fortsätter att öka, blir det ett brådskande behov att låta användarna nominera sina affärer i lokala valutor. Ofta kan spelare som tjänar tokens från NFT -spel inte lätt att stänga av och på.

HaloDAO skapades för att leda DeFi och kryptoadoption, med stort fokus på att bygga stabila likviditetsnätverk i länder utanför USA, särskilt i Asien, där lokala valutor har mycket mer styr i dagliga betalningar och handel på grund av dess funktionsförmåga. För att överbrygga klyftan mellan fiat och krypto, i synnerhet, fokuserar HaloDAO på att bygga DeFi -likviditetsnätverket och samarbetar med Trust Token för att ge större på- och avramper stöd till ekosystemet.

Tyvärr är likviditeten för stablecoins utanför USD dålig, vilket tvingar många att gå tillbaka till USD även om den lokala valutan är mer relevant för deras behov. HaloDAO syftar till att möta detta marknadsbehov genom att starta efterfrågan på alternativa stablecoins och ansluta globala användare till DeFi -ekosystemet för DeFi -avkastning och handel.

Avgörande för HaloDAOs framgång är förmågan att snabbt och enkelt överbrygga fiat och krypto, varför partnerskapet med TrustToken är särskilt viktigt. TrustToken gör det möjligt för användare att enkelt mynta och lösa in mellan fiat och stablecoins. Varje stablecoin som utfärdas står helt i säkerhet med den underliggande valutan och medlen förvaras hos depåpartner som inkluderar banker och trustföretag. Med mer än 1 miljard dollar i likviditet, strävar HaloDAO efter att utnyttja de djupa likviditetspoolerna för Trust Token att växa det decentraliserade likviditetsnätverket.

Den reglerade karaktären hos TrustToken -stablecoins är också relevant bland de senaste tecknen på uppmärksamhet från myndigheter över hela världen. Genom att förlita sig på TrustToken kan HaloDAO -användare vara säkra på att tillgången till deras medel inte plötsligt stängs av.

“TrustToken erbjuder ett brett urval av stablecoins som inte är USD och har ett oklanderligt rykte och en reglerande ställning, vilket gör det till en nästan kritisk partner för HaloDAO”, säger Jun Yong, grundare av HaloDAO. “Precis som för många andra försök på stablecoins som inte är USD, är det säkert att säga att antagandet av alla token utöver TUSD hittills har varit begränsat. Vi tror att det är en fråga om likviditet och användbarhet på marknaden, och tillsammans kan vi äntligen ge ett ordentligt snurr på detta adoptionssvänghjul och skapa meningsfulla kryptomarknader utanför USD. ”

“När TUSD når nya toppar, är vi glada över att se projekt som HaloDAO börja bygga nya användningsfall för våra valutor som inte är USD! Vi strävar efter att arbeta med dem för att expandera DeFi- och krypto -användningsfall till nya marknader i hela Asien och världen. ” sa TrustToken VD och grundare, Rafael Cosman.

HaloDAO grundades av Yong Jun Ming och Christopher Verceles, tidigare från ConsenSys, som inspirerades till att skapa projektet genom att arbeta med blockchain för sociala effekter inom företaget. När de studerade ekonomier som i Filippinerna och andra asiatiska länder var deras slutsats att företag och konsumenter delade ett gemensamt rotproblem med ineffektiv värdeöverföring. Genom att göra onboarding så enkelt som möjligt och främja likviditetsnät kan HaloDAO underlätta internationell och lokal värdeöverföring inom verkliga ekonomier.

Om HaloDAO

HaloDAO syftar till att bygga inkluderande Web 3.0 -infrastruktur för att överbrygga traditionell och tillståndslös finansiering. Vi gör detta genom att bygga en stablecoin -optimerad Automated Market Maker (AMM) och utlåningsmarknad för att underlätta effektiv valutaväxling på begäran och en stablecoin -specifik utlåningsmarknad som ger höga ränteavkastningar på lokala valutor.

Om TrustToken

TrustToken bygger modern finansiell infrastruktur för att göra ekonomiska möjligheter öppna för alla. TrustToken TrueCurrencies (TUSD, TGBP, THKD, TCAD, TAUD) är världens första och enda oberoende live-certifierade, helt säkerställda stablecoins.

Handlat kollektivt på över 100 börser och OTC -diskar genererar TrueCurrencies miljarder i månadsvolym i +150 länder. Njut av nästan omedelbara transaktioner, de lägsta transaktionskostnaderna för alla stablecoin, enkelt utbyte mellan fiat, obsessiv kundservice och enkel tillgång till intjäningsmöjligheter.

TrueFi-plattformen är banbrytande för ett nytt tillvägagångssätt för lån utan säkerhet från kedjorna, låter TRU-innehavare rösta på låntagare och handla villkor och skapa fler sätt för användare att generera avkastning i DeFi.

KontakterSource link