Genève, Schweiz, 22 december 2021,

HAN. Justin Sun, ambassadör, Grenadas ständiga representant vid WTO och grundare av TRON, avslöjade idag att han lagt det vinnande budet på den första plats på Blue Origins invigningsraket New Shepard. Hela budbeloppet på 28 miljoner dollar gick till Blue Origins stiftelse Club for the Future, som i sin tur gynnade 19 rymdbaserade välgörenhetsorganisationer att inspirera framtida generationer att göra karriärer inom STEM och hjälpa till att uppfinna framtiden för livet i rymden. Sun och fem besättningskamrater kommer att flyga på en New Shepard-flygning 2022. H.E. Mr. Sun kommer att vara den första grenadiska, internationella diplomaten och blockchain-branschens ledare att ta sig upp i rymden. Han kommer att ta med sig den grenadiska flaggan på sin resa.

Blue Origin, vars vision är en framtid för miljontals människor som lever och arbetar i rymden till förmån för jorden, genomförde sin första mänskliga flygning den 20 juli och återvände framgångsrikt från suborbital rymden ovanför Kármán-linjen, den internationellt erkända gränsen för rymden.

Som en del av sin planerade resa lanserar Sun kampanjen “Sea of ​​Stars” uppkallad efter det kinesiska idiomet “星辰大海”, för att förmedla att jorden är där kapitlet om mänskligt liv börjar för våra framtida generationer, inte där det slutar. Det gränslösa havet av stjärnor är den sanna nästa gränsen. Under de kommande månaderna kommer H.E. Mr. Sun kommer att nominera fem exceptionella män och kvinnor att resa med honom på hans resa. De nominerade kan inkludera en medlem av TRON DAO-communityt, bestående av långvariga innehavare av TRX, BTT, JST, SUN, NFT och WIN, och andra framstående ledare från världarna av mode, konst, teknologi, rymdutforskning och företagande. Detaljer om nomineringsprocessen och kriterier kommer att tillkännages under de kommande månaderna.

“Med den snabba utvecklingen av det kommersiella flyget kan inträde i rymden bli en dröm som varje människa kan förverkliga under sin livstid. Vi går in i den stora rymdfärdens era. Den här fantastiska resan kräver att fler engagerar sig”, sa H.E. Mr.Sun. “Blue Origins initiativ att ta fler människor till rymden för att se jorden som vårt unika gemensamma hem är extraordinärt. Club for the Future erbjuder ett sätt att använda den erfarenheten för att inspirera ungdomar runt om i världen att drömma och agera på sina drömmar om vetenskap, teknik och rymdutforskning. Jag kände mig tvungen att hjälpa till att främja den visionen genom mitt bud.”

KontakterSource link