Harmony Protocol släppte nyligen sin granskningsrapport för 2020 och lyfter fram dess utvidgningar, partnerskap och prestationer.

År 2020 var Harmony Protocol-teamets fokus att bygga en solid grund för deras ekosystem och nätverk.

Det senaste året var produktivt för laget på grund av stöd och engagemang från deras utvecklare, validerare, medarbetare, spelare och bidragsgivare. Rapporten tittar också på framstegen 2020 och milstolpar i Harmony-ekosystemet, nätverksutbyggnaden och framgångsrika partnerskap.

Expansion av Harmony Ecosystem

I början av 2020 inleddes lanseringen av deras native token, ONE. Lanseringen var förknippad med stora plånboks- och utbytespartnerskap och förberedelserna för öppen insats började vid den tiden. Efter lanseringen var det omfattande testuppdraget på Pangea-testnätet med deras Stake Heist.

Testnätet tog över 1000 uppdrag från enskilda spelare, och detta var en milstolpe för laget. I maj blev Harmony den första offentliga blockchain som genomförde en framgångsrik satsning på ett skärdat nätverk. Harmony-teamet lanserade också sin Horizon-bro till Ethereum. Detta gör det möjligt för användare att enkelt överbrygga sina Ethereum-tillgångar till Harmony.

Sedan Harmony lanserade Horizon har teamet arbetat för att uppgradera det till en högre version. Denna uppgradering hjälper till att optimera Horizon som en tillförlitlig bro som är gaseffektiv. Horizon-teamet lanserade vidare Swoop som en demonstration av Ethereum-bron. Swoop är en tvärkedjig DEX som är modellerad och designad efter Uniswap.

Partnerskap och samarbeten

År 2020 fortsatte Harmony-teamet sitt arbete med ledande blockchain-partners som Chainlink och Band Protocol-orakel. Teamet avslutade också sin integration med Coinbase Rosetta, som är ett open source-ramverk som förenklar interaktioner på blockchain.

För inloggning och autentisering för dApps på Harmony samarbetade Harmony-teamet med Magic (Formatic). Teamet gick vidare för att specifikt samarbeta med Mahdi Zamani, en toppforskare. Partnerskapet gjorde det möjligt för Mahdi Zamani att publicera en teknisk vitbok som lyfter fram Harmonys bidrag till superlätta kunder.

Harmony samarbetade också med Gitcoin och deras 47 000 utvecklare. Målet med partnerskapet var att samarbeta för att växa framtiden för Web3, och som ett resultat startade de sex hackathons.

Bygga en stark utvecklargemenskap

Under det senaste året byggde Harmony upp deras utvecklargemenskap och nådde upp till ett 100 000+ starkt ekosystem. I deras DevPost hackathon, Harmony-teamet var värd för 150 utvecklare. Målet med hackathon var att bygga DeFi-projekt för utlåning och byte på tvärkedja.

Hacka Horizon, den allra första hackathon av Harmony, började med över 350 utvecklare som arbetade med infrastruktur för tvärkedja. Andra projekt som arbetas med inkluderar fiat-applikationer samt NFT- och DeFi-utställningar.

Harmony utvidgade också sitt globala ekosystem genom att gå ombord på många nya medlemmar i samhället. Genom denna ombordstigning kunde fiatinnehavare gå med genom CoinDCX, och ONE lanserades också den Binance. Harmony-teamet inledde också sitt bidragsprogram på 7 miljoner dollar med 13 stipendiater först.

I samarbete med bidragsmottagarna lanserade Harmony Unifi trading och Jelly Swap cross-chain finance dApps. Till följd av partnerskapet lanserades också kedjelån för blits. Totalt lanserades 25 dApps på mainnet genom att samarbeta med bidragsmottagarna.

År 2021 kan Harmony skryta med över 2350 delegatörer och 150 validerare. Harmony-protokollet uppgraderas varje vecka av 45 Harmony-bidragsgivare på Github. Till och med deras samhälle har vuxit över 100 000 i medlemskap.

Planer för framtiden

Under de kommande veckorna lovade Harmony-teamet att dela uppdateringar om sin färdplan för projektet 2021 om finansiering över kedjor. Harmony ser fram emot att bygga nytta och samtidigt fungera som ett nav som kommer att ansluta stora blockkedjor tillsammans. Av denna anledning positionerar Harmony sig för att uppnå sitt mål och uppnå sin planerade tillväxt. År 2021 ser teamet fram emot att bygga nya applikationer som kommer att revolutionera det globala fintech-rummet.

Utvecklare är välkomna att bygga vidare på Harmony, som växer snabbt som en blockchain för decentraliserade applikationer. Harmony mainnet är en stor anhängare av statlig skärning med omedelbar finalitet. Insatsmekanismen för Harmony stöder skärning och delegering samtidigt som centraliseringen minimeras. Harmony håller också på att utveckla en BTC-bro och hoppas kunna bli ett nav för stora blockkedjor.

Innan nu, Harmony meddelat integrationen av Chainlink’s decentraliserade orakel i dess nätverk. Enligt tillkännagivandet skulle Chainlink (LINK) antagande av Harmony Protocol ge sina kunder off-chain dataresurser via Chainlinks decentraliserade orakler.

I skrivande stund har Harmony (ONE) pris idag var $ 0,00689200 med en 24-timmars handelsvolym på $ 5,934,425. ETT pris ökade också med 17% under det senaste dygnet. Det har också en cirkulerande tillgång på 8,75 miljarder ONE mynt och en maximal tillgång på 12,6 miljarder. Binance är den nuvarande mest aktiva handeln med ONE.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link