Harp, ett helt nytt verktyg som fungerar som bron mellan Harmony- och Polkadot-blockkedjorna, presenteras nu som ett försök att påskynda tillväxten av blockchain-industrin.

Tillkännage testningen av testnätet Harp bridge via en tjänsteman blogginlägg, Sa Everstake att bron mellan Harmoni och Polkadot avser att tillhandahålla driftskompatibilitet för de två ledande blockchain-ekosystemen.

Att uttrycka sin glädje med den offentliga testningen av Harp avslöjade Everstake att den nya utvecklingen har mycket potential som båda blockchain-plattformarna ännu inte är medvetna om. Den noterade att dessa nya användningsfall kommer att dyka upp när interoperabiliteten blir omfattande.

“Detta är en viktig del av infrastrukturen som kommer att stimulera och stödja tillväxten av produkter / projekt som DEX, likviditetspooler, tvärkedjelån och andra DeFi-instrument över hela blockchain-utrymmet,” tillade Everstake.

Dessutom avslöjade Everstake att Harp Bridge kunde nå så långt på grund av den liknande visionen för framtiden för blockchain bransch som delas av både Harmony och Polkadot.

Everstake konstaterar att de fann att Harmony-teamet delade sin vision för nuvarande och medellånga trender och branschens framtid, liksom “DeFi och NFTs.”

Harp Bridge-användare för att tjäna lukrativa belöningar

Everstake meddelade att användare som deltar i Harp bridge-testet har möjlighet att vinna en lukrativ belöning – gåvan med 300 ONE-tokens.

Enligt blockchain-leverantören skulle de första 100 deltagarna vara berättigade att få en del av belöningspoolen på 30 000 ONE. För att tjäna dessa belöningar måste deltagarna slutföra en framgångsrik tvåvägstransaktion eller hitta ett fel.

Blockchain-plattformen uppmanade ytterligare användare att delta i testfasen och noterade att de kommer att sätta scenen för den framgångsrika lanseringen av Harp bridge mainnet-lanseringen, som förväntas cirka sex veckor framöver.

”Nu mer än någonsin behöver vi ditt stöd. Verklig testning är endast möjlig med riktiga användare. Och det handlar om vinn-vinn-interaktion, så du kan också hitta en viss ekonomisk motivation, ”noterade Everstake.

ONE, DOT-priser

Vid tidpunkten för publiceringen ökade EN token med 49,1% under det senaste dygnet och var handel till 0,1774171 dollar, med ett börsvärde på 1 618 140 451 dollar och en handelsvolym dygnet runt 1136 078 905 dollar.

Polkadot (DOT) -token var också handel till $ 37,29, med ett börsvärde på $ 36,479,669,157 och en 24-timmars handelsvolym på $ 1,205,226,348. DOT har för närvarande en tillgång på 977,4 miljoner mynt och en maximal tillgång på en miljard mynt.

Ansluta sig Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link