Hashed, jageading Korean Korean crypto asset and venture fund, har samarbetat med blockchain-innovatörer till accelerera massantagandet av blockchain. Plattformen bemyndigar den nya generationen entreprenörer och innovatörer genom att investera sina egna resurser. I september 2020 registrerade företaget Hashed Ventures, Inc., och under de senaste tre månaderna har det samlat in 120 miljoner dollar.

Hashed Är baserad i Seoul och San Francisco och under de senaste tre åren har det etablerat en global närvaro inom investeringar i digitala tillgångar, särskilt i Sydkorea. Laget starkt anser att den framtida ekonomin kommer att utvecklas som en protokollekonomi. Dessutom kommer blockchain-teknik att driva det.

Syfte med Hashed Venture Fund I

Enligt det officiella pressmeddelandet delat med Altcoin Buzz, Hashed kommer att använda Hashed Venture Fund I för att göra investeringar i innovativa blockchain och andra teknikstart. Särskilt de projekt som stöder utvecklingen av protokollekonomin. Simon Kim, vd för Hashed, begreppet protokoll ekonomi. I protokollets ekonomiska modell är samhället nyckeln. Gemenskapens medlemmar kan delta i ekonomisk verksamhet och kan tjäna belöningar baserat på deras bidrag. Konsensusprotokoll driver ekonomin, vilket innebär att fördelningen av belöningar är rättvis.

Under de senaste tre åren har Hashed investerat i inflytelserika blockchain-projekt. År 2019 investerade den i Klaytn, Kakaos offentliga blockchain-projekt. Kakao är Koreas ledande mobilplattform med mer än 96% marknadsandel. Nyligen samarbetade det med Sydkoreas största bank, KB Kookmin Bank. Tillsammans kommer de att bygga en digital kapitalförvaltningsplattform, KODA.

I oktober 2020 samarbetade det också med ett decentraliserat delta-one-tillgångsprotokoll Linjär ekonomi. Partnerskapet kommer lansera Linear Finance på den koreanska marknaden. Enligt Simon kommer blockchain-industrin att bevittna massiv tillväxt i det koreanska inhemska startutrymmet. När industrin fortsätter att mogna kommer den att få både statligt och institutionellt stöd.

För mer kryptorelaterade nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link