London, Storbritannien, 24 november 2021, Chainwire

Teamet bakom Haven-protokollet , världens enda privata digitala stablecoin, har gjort om och återlanserat sin webbplats. Genom att använda Edges decentraliserade nätverk , de är redo att välkomna i web3-eran.

Deras omarbetade webbplats – som har ett nytt utseende, designad för att tilltala en bredare mainstream-publik — byggdes tillsammans med deras utvecklingspartners på rekordtid för att stödja tillväxt och antagande av en nylanserad del av protokollet – Haven 2.0.

Tack vare Edge Network – web3-infrastruktur som drivs av sin egen Blockchain – är varje rad kod decentraliserad. Edge är ett revolutionerande förslag som utnyttjar den lediga kapaciteten runt omkring oss för att generera blixtsnabb server- och medialeveransfunktionalitet, bland annat – något som står inför supermassiva datacenter som Amazon.

Denna framtidsinriktade aspekt av Haven-webbplatsen förkroppsligar web3 i egentlig mening; det är en vink till möjligheten av ett jämlikt samhälle där företag inte längre har ett strypgrepp om förmågan att generera välstånd på webben. Edge-projektteamet tror helhjärtat på denna framtid:

“Det finns en enorm mängd ledig kapacitet i enheterna runt omkring oss, med den genomsnittliga bärbara datorn som används till cirka 40 % av sin kapacitet. Att kollektivt använda denna kapacitet för att driva webben tar makten från handfulla företag som tjänar pengar på vår data dag ut, dag in. Sekretess är en mänsklig rättighet, och web3 levererar det”, säger Joseph Denne, grundare av Edge Network.

Bortsett från decentraliseringen symboliserar den återlanserade webbplatsen – som gick live den här veckan – Havens mognad som teknik. Medan integritets- och stabilitetsprincipen förblir i grunden densamma, kommer användare att märka en högre trohet över hela linjen; inom design, applicering av varumärke, UX, funktionalitet och meddelandehantering. Det är tydligt att förutom Havens egen mognad, har teamet uppriktigt erkänt konsumenternas mognad i krypto- och DeFi-utrymmet också.

“Haven handlar om att föra integritet till pengar. Verklig sekretess för data kräver ett decentraliserat nätverk. Edge är till web3 vad AWS är för web2. Det är framtiden för infrastruktur, att bygga om webben som den ursprungligen var tänkt att vara, med integritet i centrum.”, sa projektteamet i Haven.

Doxing, anonymitet och datasäkerhet kommer att underbygga en ny våg av digitala mänskliga rättigheter, som ännu inte har berörts av globala regeringar och tillsynsmyndigheter. I en sådan värld har konsumenterna inget annat alternativ än att ta äganderätten till sin egen integritet. Som det ser ut, och med förbättringar och utvecklingar som kommer som de är, är Haven Protocol en av de bästa verktygssatserna de behöver för att hålla sina tillgångar säkra och borta från ovälkommen granskning. Och nu tar de steg för att anamma decentralisering också, potentiella investerare borde finna tröst. Haven är ett förslag som praktiserar vad det predikar. Och den förbereder sig för mer än bara en uppdatering av varumärke och webbplats; den förbereder sig för nästa sociala epok och en kritisk utveckling i hur välstånd definieras.

Om Haven Protocol

Haven-protokollet är kryptos enda DeFi-ekosystem av privata, stabila tillgångar. Genom att använda Moneros förstklassiga sekretessverktyg ger Haven vem som helst i världen makten att ta tillbaka kontrollen över sina pengar.

Haven erbjuder syntetiska USD (xUSD), Bitcoin (xBTC), Guld (xAU), Silver (xAG) och en rad globala valutor som kan lagras eller handlas inom ett privat Haven Vault. Havens “mint and burn”-protokoll använder basvalutan, XHV, som säkerhet för tillgångar på nätverket. Alla Haven-adresser och saldon är privata som standard och kan aldrig ses eller spåras av någon förutom valvets ägare.

Om Edge Network

Kant är infrastrukturen för Web3. Ett peer-to-peer-nätverk, som drivs av blockkedjan och byggt med den lediga kapaciteten runt omkring oss. Det tar datalagring och beräkning så nära behovet som möjligt. Edge, som drivs som en DAO, etablerades för att gynna alla, inte bara de handfulla företag som för närvarande driver molnet.

Kontakter

vdSource link