Hanoi, Vietnam, 21 januari 2022, Chainwire

Heroes of Mavia, ett blockchain-baserat spel för att tjäna massivt multiplayer online (MMO) strategispel utvecklat av Skrice Studios, är stolta över att tillkännage avslutandet av sin $5,5 miljoner såddfinansieringsrunda. Projektet kommer att använda intäkterna för att utveckla spelet, attrahera topptalanger och växa samhället.

Seed-rundan deltog från välkända riskkapitalbolag som visat ett starkt intresse för blockchain-spel. Denna omgång leds av Binance Labs, och andra investerare inkluderar Genblock Capital, Delphi Digital, Mechanism Capital, Alameda Research, Animoca Brands, YGG, YGG SEA, ExNetwork Capital, Double Peak Ventures, Merit Circle, Hashkey Capital och många änglar.

Bill Chin, investeringschef på Binance Labs, sa, “I en tid då spel för att tjäna pengar exploderar i intresse globalt, tror vi att Mavia och teamet bakom det är positionerat för att vara en av de bästa AAA-titlarna i utrymmet.”

Vi är glada över att ha så starkt stöd från några av de största och mest inflytelserika investerarna i branschen. Vi är stolta över att kunna säga att alla våra partners delar vår vision om att göra Heroes of Mavia till en ledare inom Blockchain Gaming, och vi planerar att tänja på gränserna för vad Play-to-Earn-spel kan,” sa Tristan Chaudhry, VD för Skrice Studios.

Spelet är byggt på Ethereum och utspelar sig på en ö med fantasitema som heter “Mavia”, där spelaren är befälhavare för en bas. Varje spelares mål är att utöka sin bas och armé med hjälp av resurser som erhållits från att attackera andras baser. Det lovar att förändra NFT-spellandskapet med dess invecklade mekanik, spännande spel och unika intäktsgenereringsfunktioner.

Heroes of Mavia levererar AAA-kvalitetsgrafik och tillför avancerade funktioner till GameFi. Det gör att varje bas i Mavias ekosystem kan livestreamas under attacker och försvar. Alla strider registreras permanent och kan ses av vem som helst, för alltid.

För att komma igång måste spelare ockupera minst en tomt genom en av tre metoder – äga mark, hyra mark eller samarbeta med en markägare. En tomt rymmer bara en enda bas i spelet. Genom att göra det möjligt för spelare att hyra av eller samarbeta med en markägare, gör spelet det lättare för dem att komma igång med lite eller inget förskottskapital.

Heroes of Mavia använder en modell med dubbla token, där MAVIA är styrningstoken som ger innehavare möjlighet att rösta om viktiga beslut och styra Mavia-spelets framtid. MAVIA-token används också för att köpa, sälja och hyra NFT på Mavia Marketplace.

RUBY är spelet för att tjäna token i spelet Heroes of Mavia spel. Spelare tjänar RUBY genom att slåss mot fiendens arméer och baser. Tokenen används för över ett dussin köp i spelet, NFT-uppgraderingar samt skinn och dekorationer.

Om Heroes of Mavia

Heroes of Mavia är ett AAA MMO-strategispel som låter spelare köpa mark, bygga en bas och slåss mot andra spelare om spelets token RUBY. Det finns tre NFT-typer i spelet – Land, Heroes och Statyer, som var och en kan köpas och säljas på Mavias marknadsplats. RUBY är den viktigaste spel-för-tjäna-valutan i spelet, och kan tjänas genom att vinna strider mot andra baser.

För mer information, besök: Hemsida | Twitter | Telegram | Disharmoni

Kontakter

Source link