Vaduz, Lichtenstein, 14 december 2021, Chainwire

Människor.ai, djupteknologiskt företag som utvecklar en allt-i-ett-plattform för AI-baserat skapande och styrning i stor skala, är glada över att meddela att dess inhemska $HEART-token nu är noterat på en av världens främsta kryptovalutabörser, KuCoin, från och med måndagen den 13 december, uppnår över 30 miljoner. volym den första handelsdagen.

KuCoin är en stor börs på kryptomarknaden, etablerad sedan 2017 med mer än 500 valutor inkluderade i sina 750 handelspar. KuCoin används av mer än 10 miljoner registrerade användare globalt och är en av de största sociala handelsplattformarna.

“Listningen av $HEART-token på KuCoin är en viktig del av Humans.ai:s färdplan, eftersom den representerar en del av de ansträngningar som görs av teamet bakom projektet för att sprida medvetenhet om Humans.ai-ekosystemet för AI-baserat skapande och styrning i stor skala”, sa Sabin Dima, Människor.ais vd.

Människor.ai har nyligen stängt sin offentliga token-rea på Polkastarter på rekordtid och samlade in 1 170 000 $ via plattformen för erbjudande av token för flera kedjor. Företaget lanserade IDO (Initial Decentralized Offering) i samarbete med Polkastarter, för att hjälpa till att engagera samhället i vidareutvecklingen av den decentraliserade Humans.ai-plattformen. Humans.ai $HEART-tokenförsäljningen gick live den 9 december och övertecknades omedelbart och avslutades på mindre än 30 minuter. Höjningen på 1 170 000 USD har varit den största poolen på Polkastarter-plattformen hittills.

De Människor.ai team bygger nästa generations blockchain-plattform som samlar ett ekosystem av intressenter kring användningen av AI för att skapa i stor skala. Den kombinerar ett bibliotek med AI-verktyg till en kreativ studiosvit där användare kommer att kunna välja och vraka när de förverkligar sina idéer. Med Humans.ai har användare befogenhet att skapa och äga sina digitala likheter, som kan användas antingen av dem själva eller av andra, i skapandet av valfritt antal digitala tillgångar. Företagets syntetiska media, AI-appar och andra digitala tillgångar använder blockchain-teknik för att generera Non-Fungible Tokens (NFT) som ett sätt att skapa transparens, härkomst, ansvarighet och långsiktig styrning.

Humans.ai har tidigare samlat in 9 miljoner dollar från över 60 investerare i världsklass i deras privata försäljningsrunda, allt från företagsledare, tekniska chefer och blockkedjeexperter till samhällsledare och högsta ledning från företag i nivå 1. Ledande investerare i Humans.ai-startupen har inkluderat den rumänska entreprenören Răzvan Munteanu, en av de mest aktiva investerarna i blockkedjeområdet, och Elrond Research, investeringsförlängningen av det rumänska blockkedjeföretaget Elrond.

Om Humans.ai

Människor.ai är det första ramverket för etisk AI och blockchain. Det skapar en allt-i-ett-plattform för AI-baserat skapande och styrning i stor skala, som börjar med ett initialt fokus på syntetiska medier. Genom sin kreativa studio och tokenbaserade ägande- och ansvarssystem är Humans.ai utformad för att säkerställa att bidrag belönas rättvist och att varje AI hålls ärlig på lång sikt.

Den ursprungliga symbolen för Humans.ai-ekosystemet, $HEART-token, ger användare möjlighet att delta i förvaltningen av plattformen och underlättar viktiga värdeflöden inom den. Alla avgifter som tas ut inom Humans.ai-plattformen kommer att betalas i $HEART.

Hemsida | Telegram | Medium | Twitter

Om KuCoin

KuCoin är en global kryptovalutabörs för många digitala tillgångar och kryptovalutor. KuCoin lanserades i september 2017 och har vuxit till att bli en av de mest populära kryptobörserna och har redan 10 miljoner registrerade användare i 207 länder och regioner runt om i världen.

Kontakter

Source link