Alla vill veta hur man får gratis Bitcoin (BTC). Ännu mer, nu när den virtuella valutan nådde massivt höga prisnivåer finns det tusentals individer som vill veta hur man får gratis Bitcoin.

Och det här är en rättvis fråga.

Ändå kanske svaret inte är det du väntade på. Det enda sättet att få en gratis Bitcoin är att köpa den eller bryta den. Således är det inte gratis. Vid den här tiden är det bästa du kan göra för att tjäna Bitcoin gratis att använda kranar. Även om du inte skulle tjäna mycket kan du få en uppfattning om hur Bitcoin Arbetar.

Vad är Bitcoin och varför krävs det?

Innan vi går igenom hur man får gratis Bitcoin måste vi förstå varför det finns så stor efterfrågan på denna virtuella valuta. Det första vi behöver veta är att Bitcoin skapades 2008 av Satoshi Nakamoto och släpptes på marknaden 2009.

Sedan dess har tusentals andra digitala tillgångar släppts på marknaden. Men ingen av dem kunde nå värderingen Bitcoin nådde (över $ 1 biljon dollar 2021). Således blev Bitcoin en mycket efterfrågad tillgång. Inte bara av investerare utan även traditionella och institutionella investerare från hela världen.

Det finns 21 miljoner BTC som någonsin ska brytas. Det innebär att tillgångens totala tillgång är begränsad. Det kommer aldrig att finnas mer än 21 miljoner BTC. Således är efterfrågan på tillgången enorm men antalet tillgängliga BTC på marknaden är begränsat.

Hur skulle jag inte vilja veta hur man får gratis Bitcoin?

Bitcoin fungerar som en försäkring mot devalverande av fiatvalutor. Detta är en annan anledning till att alla vill få tillgång till Bitcoin. Till nuvarande priser (över $ 55 000) blir det svårt för de flesta hushåll att få tillgång till en hel Bitcoin.

Finns det något som heter Free Bitcoin?

Vi vet att alla vill veta hur man får Bitcoin gratis. Ändå är detta inte en lätt uppgift att göra. Det kan faktiskt inte finnas något sådant som “gratis Bitcoin”, eftersom det inte finns något sådant som “gratis pengar.”

Bitcoin är en annan tillgång jämfört med devalverande av fiatvalutor. Det strider mot dem. Medan regeringar och centralbanker skriver ut pengar ur luften blir Bitcoin deras motsats. En person som förstår Bitcoin skulle veta att det inte finns något sätt att få gratis Bitcoin.

Dessutom fungerar Bitcoin utöver en konsensusalgoritm som kallas “Proof-of-Work”, vilket visar att det finns en ekonomisk aktivitet som möjliggör skapandet av ny BTC. Gruvarbetare ansvarar för att generera nya mynt.

Vet gruvarbetare hur man får en Bitcoin gratis?

Inte riktigt. De kör mycket kraftfulla datorer (kallade ASIC-gruvarbetare) för att behandla och bekräfta transaktioner. Deras arbete är att hålla nätverket säkert, och de gör det mycket bra. Bitcoin har aldrig attackerats 51%. Det betyder att det decentraliserade nätverket av gruvarbetare fungerade mycket bra mot eventuella attacker på nätverket.

Dessutom måste gruvarbetare betala för elräkningar, internetanslutning, en plats där de ska arbeta och anställda. Detta räknar inte den initiala investeringen och den kontinuerliga ersättningen av ASIC-gruvarbetare. Detta visar att Bitcoin inte är gratis och inte kan genereras gratis.

Tjäna gratis Bitcoins direkt

Låt oss säga det så. Om det skulle finnas en metod för att tjäna Bitcoin gratis, varför skulle då Bitcoin ha något värde? Värdefulla saker genereras inte gratis. Om du letar efter svaret på hur du får gratis Bitcoin snabbt, är vi ledsna att berätta att sådant inte finns.

kran hälla bitcoins illustration detta är ett av sätten att tjäna gratis bitcoin

Regeringar skriver ut pengar och ger dem gratis. Detta kallas faktiskt helikopterpengar eller att tryckmaskinen gör Brrrrrr. Denna brist på gränser som finns hos centralbanker när det gäller utskrift av pengar har genererat en stark efterfrågan på BTC och andra tillgångar. Inklusive aktiemarknaden.

Som du kan se fortsätter aktiemarknaden att expandera trots den nuvarande COVID-19-pandemin som fortsätter att påverka livet för miljontals individer runt om i världen. Effekterna av de stora mängderna med utskrift under det senaste året kunde ses så snart saker öppnas igen. Vi pratar om högre inflation.

Bitcoin är programmerat att ha en fallande inflation över tiden. Således är värdet av Bitcoin definitivt annorlunda. Det finns inte något som heter gratis Bitcoin.

Hur tjänar jag Bitcoin Free?

Men det finns fortfarande några sätt att inte få Bitcoin gratis utan att tjäna Bitcoin för att göra vissa uppgifter. Dessa uppgifter varierar när det gäller svårigheter. Var och en av dem skulle vara lämplig för olika användare. Låt oss gå in på vilka sätt vi har på hur man får en bitcoin gratis.

Crypto Mining

Det var så som Bitcoin (BTC) -entusiaster tidigare hade för att få gratis Bitcoin. Vid den tiden var svaret på hur man får gratis Bitcoin riktigt enkelt att svara. Vi pratar om den tid då processorer fortfarande var ett effektivt sätt att bryta Bitcoin.

Användare kan belönas med 50 BTC varje gång de hittar ett block. Det var massivt vid den tiden. Eftersom det inte fanns några mogna och stora marknader för Bitcoin var dessa BTC verkligen inte lika värdefulla som idag.

kryptovaluta gruvdrift

Faktum är att Bitcoins pris flyttade från bara några cent till över $ 60 000 i mars 2021. Numera ser saker och ting annorlunda ut. Gruvarbetare får nu 6,25 BTC per block (en var tionde minut) och transaktionsavgifterna som betalas av användarna.

Dessutom är det mycket dyrt att köpa nödvändig utrustning för att bryta Bitcoin. För att vara lönsamt är det också mycket viktigt att arbeta i stor skala och ha mycket billig energi. Vissa länder är inte lämpliga för detta ändamål.

Således, om du letar efter hur du får gratis Bitcoin, kan gruvdrift vara ett alternativ. Även om du inte skulle vara det köper BTC, om du har nödvändig utrustning för att bryta Bitcoin i stor skala kan du få det till rabatterat pris.

Använda kranar

Kranar har också varit ett av de mest populära sätten användarna hade på hur man får gratis Bitcoin. När BTC inte var så populärt var kranar det sätt på vilket icke-Bitcoinare kunde få tillgång till BTC.

Bara genom att göra några uppgifter, till exempel att fylla i en captcha, kan användare få belöning inte cent av BTC utan en hel Bitcoin. Om du ville veta hur du tjänar Bitcoin gratis, skulle detta ha varit det första svaret som en Bitcoin-entusiast skulle ge dig.

Kranar är fortfarande ett av sätten att tjäna gratis Bitcoins. Du kommer bokstavligen att tjäna dem. Dagens kranar är väldigt enkla att använda. Förvänta dig dock inte att få ett helt mynt. I själva verket skulle du få några satoshior.

Du måste göra mycket för att tjäna det minsta uttagsbeloppet. Varje webbplats har en minsta uttagströskel som du ska nå för att få dina satoshis. Således kan detta vara ett bra sätt för de användare som inte vet hur man får tillgång till BTC och bara vill förstå hur det fungerar.

Förvänta dig inte att tjäna en hel BTC med en kran.

Handel med kryptovalutor

Även om detta är en riskabel aktivitet kan många experthandlare öka sina BTC-innehav. Handel kan ske på många olika sätt och med olika strategier. Det är därför du bör vara mycket försiktig innan du börjar handla.

Om ditt mål är att få BTC ska du inte fokusera på USD-värdet på din portfölj utan du bör vara noga med BTC-värdet på de fonder du har. Om du har framgångsrika affärer är det möjligt att öka dina BTC-innehav utan att nödvändigtvis köpa mer BTC.

Detta kan vara ett av sätten att få 1 Bitcoin gratis. Ändå kan du förlora dina pengar på vägen. Ett stort antal investerare som vill veta hur man får Bitcoin gratis har tappat pengar på grund av att man använder hävstång för att öka sina vinster.

Kryptomarknaden är mycket volatil och svår att handla.

Deltar i Giveaways

Kryptovalutamarknaden är ett land med möjligheter. Det finns faktiskt flera projekt som startar sina projekt och initiativ. Det är därför du bör ägna stor uppmärksamhet åt eventuella giveaways av tokens.

De flesta av de tokens som ges bort är vanligtvis tokens som körs ovanpå Ethereum (ETH) -nätverket. Därför bör du alltid ha en plånbok redo att ta emot dessa utdelningar.

Men du bör alltid vara försiktig med giveaways. Även om det finns många projekt som vanligtvis gör riktiga gåvor, bör du vara försiktig med de som ber dig att skicka pengar eller digitala tillgångar.

Den typiska bluffen är den som de begär medel som lovar att fördubbla dem åt dig på några sekunder. Kom ihåg att när du använder Bitcoin och andra virtuella valutor är du din egen bank. När du har skickat pengarna kan de inte återvinnas. Var mycket försiktig med vart du skickar dina pengar.

När du väl har fått pengarna från giveawayen, ska du skicka dem till en börs och byta dem mot Bitcoin. Detta kan vara det enklaste sättet att få 1 Bitcoin gratis. Om du har turen kan du samla in tillräckligt för att köpa en hel Bitcoin. Ändå anser vi att det är mycket osannolikt att du får 1 BTC.

Köp Bitcoin och lån ut dem

Det enklaste sättet att få Bitcoin är att köpa den. Detta skulle inte vara gratis men det skulle vara det enklaste och snabbaste sättet att få tillgång till Bitcoin. För att köpa Bitcoin bör du öppna ett konto på en börs.

Det finns dussintals utbyten runt om i världen. Den som uppfyller dina behov skulle vara den du definitivt borde använda för att förvärva Bitcoin. Vissa börser erbjuder möjligheten att låna ut dem och tjäna belöningar.

Även om belöningarna vanligtvis är mycket små (nära 1% per år), kan du försöka låna ut dem om du redan har Bitcoin och bli belönad med BTC. Det finns andra plattformar (inte börser) som också erbjuder utlåningstjänster. Om du vill låna ut BTC bör du också kontrollera plattformen som betalar störst ränta för dina mynt.

Den största risken är att du kan förlora dina mynt om plattformen där du deponerade dina mynt går ur drift eller hackas. Dessutom kan det också vara möjligt för låntagaren att aldrig betala tillbaka sin skuld. Således finns det också en risk om du förlorar en del av dina pengar.

Deltar i Airdrops

Slutligen är ett annat sätt att få 1 gratis Bitcoin att delta i airdrops. Airdrop belönar vissa användare med tokens som senare kan bytas ut mot BTC. Till exempel, ett projekt som just har börjat på kryptomarknaden gör en airdrop av sina tokens till användare som innehar ETH, TRX eller en annan digital tillgång.

senaste airdrops

Så snart du får mynten kanske du inte kan sälja dem. Faktum är att token kanske inte kan bytas ut ännu. Men så snart det listas på börser eller andra plattformar kan du byta ut det mot en annan och få BTC. Om du vill veta hur du får gratis Bitcoin kan det här vara ett av de enklaste sätten.

Hur får man gratis Bitcoin Cash?

Det finns fortfarande en chans att du kan få Bitcoin Cash (BCH). Bitcoin Cash är en hård gaffel av Bitcoin som skapades 2017 och syftar till att skala Bitcoin-nätverket genom en expansion av blocken som bearbetas av gruvarbetare.

BCH-mynt gavs till användare som höll BTC vid tidpunkten för det hårda i ett förhållande 1: 1. Om du hade 10 BTC, mottog du 10 BCH. Om du ännu inte har gjort anspråk på dina BCH-mynt kan du ändå göra det. På detta sätt kan du lära dig hur du får gratis Bitcoin och hur du får gratis Bitcoin Cash.

Du kan sälja din BCH och få BTC eller så kan du helt enkelt stanna i BCH. Det beror på vad du föredrar. Detta är dock fortfarande en möjlighet om du ännu inte har gjort anspråk på pengarna du hade i Bitcoin Cash-nätverket.Source link